reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
głuszku pewno że prześlij mi twój telefonik, jak będę szła do nas na alejki to ci sms'ka wyślę, choć pewnie ten tydzień się nie zanosi bo cały zawalony

a ja na święta się obżarłam :-) jak mops

Gaga to moze jutro albo w niedzielę? A moze się któras przyłączy??? Tyle że my chodzimy między 12.30 a 14.30 pasuje ci taka godizna? gaga a jak ty masz na imię bo nie wiem?? :eek: :eek: Ania ?

ja może bym się przyłączyła tylko nie wiem gdzie :confused:
godzinka nam pasuje, bo łobuzy nie chca drzemać w południe
tyle, że raczej w Niedziele, jutro śmigamy do Puszczy Niepołomickiej :-)

My przerzuciłyśmy się z Igą na rower. na razie na szczęście jej sie podoba- nawet zgodziła się założyć kask:-D:-Dmam nadzieję że będzie coraz wytrwalsza- wtedy zaplanuję jakieś dłuższe wycieczki.. na razie wytrzymuje 2 godziny z mała przerwą:tak::tak:więc i tak jest nieźle.

no to pieknie z tym rowerem Kasianka!!!
Myśmy przywieźli rower co na wsi garażował i teraz czeka od tygodnia na zabiegi kosmetyczne i się doczekac nie może. Mąż jest prawie specem w tej kwestii i sama nie smiem dotknąć żelastwa . Póki co okazało się, że jest flak i czekałam najpierw na dentke, teraz sie okazało ze pompka zepsuta......A ja mam taką chętkę na pedałowanie. I pogoda sprzyja..................

Wczoraj pojechaliśmy do tej puszczy i było sielsko. Chłopcy zamiast rozkoszować się pięknem przyrody niepowtarzalnej bawili sie leśnym piaskie . Dobre i to . Popołudniu skoczyłyśmy z kumpel a i jej synkiem na spacer , zajzałyśmy do GK na lody grycana i chłopcy padli wieczirem jak pies pluto. Dzisiaj też spacerek bulwarami i lody a popołudniu grill na Kurdwanowie. Przez dwa dni zeszłam z mężem kilka dobrych kilosów :-D

reklama
taaaaaaaaaaaa
piękna pogoda i Krakowianki z dziecmi wywiało w plener
jak tam? Były juz inauguracje piaskownicowe?

Dzisiaj chłopaków pusciłam samopas bo kupy psie wysuszone i obrzydzenie takie nie bierze. Ale rozpierzchli sie po krzakach i wez tu człowieku zeza sie nabaw :baffled:
chciałam ich zabrac do piaskownicy ale woleli grzebac w kretowiskach :eek:

Do góry