reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

u nas panuje epidemia , dzis szkoła wezwała sanepid , wirusowe zapalenie płuc i grypa żołądkowa, pół naszej miejscowości w szpitalu leży (dzieci),
w szkole pustki zostało 15 dzieci:no:

a Miłoszka czeka wkrótce zabieg chirurgiczny, dzis dostałam skierowanie, sprawy męskie....cóż lepiej teraz niż jak bedzie starszy

reklama
To chyba wszędzie jest epidemia,bo mi lekarka powiedziała że szpitale są przepełnione dziećmi i nie ma miejsc na oddziałach.Przyjmują podobno tylko ciężkie przypadki zapalenia płuc i oskrzeli. Natalka ma zapalenie oskrzeli i zastrzyki dwa razy dziennie.Normalny antybiotyk nie zadziałał i zostały zastrzyki lub szpital.Mam nadzieje że do piątku będzie jakaś poprawa,bo mam iść do kontroli.

rany nie straszcie tą epidemią bo ja jutro muszę iść do pracy z Majką a pracuję w szkole no i mamy małę zabranko i nie mam z kim małej zostawić, ale odpukać u nas jakos jeszcze wielkich pustek nie ma

Ziuta zajrzyj sobie do sierpniowych mam 2005 tam jest wątek sierpniówki gotują i super przepisy, wszystkie ciacha robiłyśmy i wychodzą, torty też są tam pyszne

a ja wróciłąm z zakupów i humorek od razu lepszy, nawet pogoda mi nie przeszkadza specjalnie :-)

reklama
Do góry