reklama
Kasienka i Krzysio
Zaciekawiona BB
No cudownie Malusia sliczna tffff pozdrawiam
Kasienka i Krzysio
Zaciekawiona BB
Własnie dziewczeta wiosna idzie miło by było sie spotkac na spacerach ja narazie odpadam ze spacerów bo musze lezec ale jak tylko urodze jestem bardzo chetna Pozdrawiam :-))
Kasienka i Krzysio
Zaciekawiona BB
Witam Ja juz urodziłam mam małego synka Bartusia urodził sie 22.04.2012 jako wczesniaczek w 32 tygodniu wazył 1600 44 dł Pozdrawiam wszystkie mamusie :-)))
zonqa
Szał, dziki szał...
Kasieńka mam nadzieję że z Bartusiem wszystko ok. Dużo zdrówka dla Was.
Kasienka i Krzysio
Zaciekawiona BB
Bartus rosnie jak na drodzach wazy juz 2700 badania wychodza dobre troszke morfologia nam wyszła kiepska ale ale leczymy zastrzykami tak pozatym wszystko ok mały odychał sam odrazu dostał 9 i 10 punktów wiec jest ok Pozdrawiam
Kasienka i Krzysio
Zaciekawiona BB
Hej Mamusie kiedy na jakis spacerek sie udajemy Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :-)) Jak cos zapraszam na Priv Pozdrawiam :-)))
Witam wszystkie mamy!
Od pewnego czasy zastanawiam się czy nie przydałby się klub mam w Zielonce. Od lutego 2012 uczęszczam do klubu mam w Wołominie i bardzo spodobała mi się ta forma spotkań z mamami. Niestety nie każda mama z Zielonki może pozwolić sobie na dojeżdżanie do Wołomina. Dlatego piszcie co myślicie o założeniu takiego klubu w Zielonce.
Pozdrawiam
Ania
Od pewnego czasy zastanawiam się czy nie przydałby się klub mam w Zielonce. Od lutego 2012 uczęszczam do klubu mam w Wołominie i bardzo spodobała mi się ta forma spotkań z mamami. Niestety nie każda mama z Zielonki może pozwolić sobie na dojeżdżanie do Wołomina. Dlatego piszcie co myślicie o założeniu takiego klubu w Zielonce.
Pozdrawiam
Ania
reklama
mag_pl
Zaciekawiona BB
Jeśli chcecie założyć klub mam, to mogę pomóc radą
A póki co zapraszam do naszych kolejnych projektów.
Teraz, tylko jeszcze przez 2 dni zbieramy zgłoszenia do super warsztatów Metamorfoza Mama. Projekt ma za zadanie wesprzeć młode matki, które często w okresie po ciąży nie potrafią lub nie mają możliwości zadbać o siebie. Będzie to cykl 4 spotkań: z fryzjerką, stylistką, brafitterką, doradcą kosmetycznym i wizażystką. A projekt zakończy sesja fotograficzna mam z dziećmi/ mam z brzuszkami.
Zgłoszenia przyjmujemy tylko o 25 sierpnia. Zajęcia zaczynają się 3 września (w dwóch grupach tak, by również mamy pracujące mogły w nich uczestniczyć).
Otrzymałyśmy dofinansowanie z Urzędu Miasta i Gminy Wołomin, więc możemy przyjąć panie tylko z Gminy Wołomin (liczy się miejsce zamieszkania lub zameldowania - prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego, gdzie to wpisujecie)
Szczegóły na stronie: Metamorfoza Mama | MamyWołomin.
Zapraszamy.
A póki co zapraszam do naszych kolejnych projektów.
Teraz, tylko jeszcze przez 2 dni zbieramy zgłoszenia do super warsztatów Metamorfoza Mama. Projekt ma za zadanie wesprzeć młode matki, które często w okresie po ciąży nie potrafią lub nie mają możliwości zadbać o siebie. Będzie to cykl 4 spotkań: z fryzjerką, stylistką, brafitterką, doradcą kosmetycznym i wizażystką. A projekt zakończy sesja fotograficzna mam z dziećmi/ mam z brzuszkami.
Zgłoszenia przyjmujemy tylko o 25 sierpnia. Zajęcia zaczynają się 3 września (w dwóch grupach tak, by również mamy pracujące mogły w nich uczestniczyć).
Otrzymałyśmy dofinansowanie z Urzędu Miasta i Gminy Wołomin, więc możemy przyjąć panie tylko z Gminy Wołomin (liczy się miejsce zamieszkania lub zameldowania - prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego, gdzie to wpisujecie)
Szczegóły na stronie: Metamorfoza Mama | MamyWołomin.
Zapraszamy.