julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
To fajnieLekarka też w 7 miesiącu dopiero potwierdziła,ale lekarz na prenatalnym dobrze widział.
Może będę miała drugą dziewczynke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fajnieLekarka też w 7 miesiącu dopiero potwierdziła,ale lekarz na prenatalnym dobrze widział.
Też bym kiedyś chciała dziewczynkę,ale ze skłonności genetycznych zapowiada się chłopiec.To fajnie
Może będę miała drugą dziewczynke
Usiłuję od rana doprowadzić dom do porządku na weekend,ale mały ma inne wizję, co poukładam to wyrzuca z powrotem. Jeszcze mi prania pełno zostało,ale nie mam już siły dzisiaj.Aneta co tam słychać???
A pomału staram się ruszać bo po ciężkich początkach chce już normalnie funkcjonować...Usiłuję od rana doprowadzić dom do porządku na weekend,ale mały ma inne wizję, co poukładam to wyrzuca z powrotem. Jeszcze mi prania pełno zostało,ale nie mam już siły dzisiaj.
Mąż wrócił z delegacji i mnie wnerwia, ogólnie szara,nudna rzeczywistość
A u Ciebie?
O tak w porownaniu do tego co było to takMi się pozmieniało i polubiłam poniedziałki, przynajmniej mam święty spokój
Lepiej się już czujesz?
No to rzeczywiście nie masz lekko . Mi tylko wymioty dokuczały,a poza tym funkcjonowałam normalnie.O tak w porownaniu do tego co było to tak
Po 10 tygodniach leżenia pomału chodzę....