reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
julita1212, mieszkam w Kielcach :)
Jestem Monika, bardzo mi miło Was poznać. Szkoda tylko, że tutaj tak mało osób z naszej okolicy.
Jestem w pierwszej ciąży i w pt idę na pierwszą wizytę do gina. Strasznie mnie ciekawi co powie, ale w zasadzie to pewnie nic konkretnego nie powie, bo za wcześnie :(
takie czekanie jest okropne :(

julita1212, mieszkam w Kielcach :)
Jestem Monika, bardzo mi miło Was poznać. Szkoda tylko, że tutaj tak mało osób z naszej okolicy.
Jestem w pierwszej ciąży i w pt idę na pierwszą wizytę do gina. Strasznie mnie ciekawi co powie, ale w zasadzie to pewnie nic konkretnego nie powie, bo za wcześnie :(
takie czekanie jest okropne :(
no mało nas jakoś ostatnio ale może wiecej mamuś do nas dołączy i wątek znowu ożyje:)
A jak się czujesz masz już jakieś dolegliwości?

Wiesz co, w zeszłym tygodniu miałam przez parę dni mdłości i zawroty głowy, a teraz przeszło. Nie wiem czy się martwić, czy cieszyć, a może jeszcze wrócą?
Teraz mnie bardzo bolą piersi, na brzuchu nie mogę spać, a wczoraj tak kilka razy zakuł mnie jeden jajnik i się wystraszyłam, że coś może być nie tak, no ale przewertowałam internet i to podobno normalny objaw na początku ciąży. Między innymi dlatego też na to forum trafiłam :D

a u Ciebie jak tam? Bo widzę, że już prawie półmetek :) jeśli mogę zapytać - masz sprawdzonego lekarza? Bo ja idę do tej swojej pierwszy raz w życiu, a więc jestem w fazie testów ;)

Wiesz co, w zeszłym tygodniu miałam przez parę dni mdłości i zawroty głowy, a teraz przeszło. Nie wiem czy się martwić, czy cieszyć, a może jeszcze wrócą?
Teraz mnie bardzo bolą piersi, na brzuchu nie mogę spać, a wczoraj tak kilka razy zakuł mnie jeden jajnik i się wystraszyłam, że coś może być nie tak, no ale przewertowałam internet i to podobno normalny objaw na początku ciąży. Między innymi dlatego też na to forum trafiłam :D

a u Ciebie jak tam? Bo widzę, że już prawie półmetek :) jeśli mogę zapytać - masz sprawdzonego lekarza? Bo ja idę do tej swojej pierwszy raz w życiu, a więc jestem w fazie testów ;)
U mnie już lepiej choć od 7 tc była tragedia....ale takie objawy jak opisujesz to zupełnie naturalne we wczesnej ciąży.
Lekarza mam tego samego co przy pierwszej ciąży,wiec w sumie sprawdzony:)

U mnie już lepiej choć od 7 tc była tragedia....ale takie objawy jak opisujesz to zupełnie naturalne we wczesnej ciąży.
Lekarza mam tego samego co przy pierwszej ciąży,wiec w sumie sprawdzony:)

Oj.. ale aż tak dokuczały objawy, czy coś się złego działo?
Dobrze, że już jest lepiej, trzymam kciuki, żeby było tak dalej :)
Gdzie chodzisz do ginekologa? Jeżeli to nie tajemnica oczywiście

Do mnie nadal nie dociera, że jestem w ciąży, może jak zobaczę cokolwiek na tym piątkowym usg, będę pełnoprawnie się cieszyć :D

Oj.. ale aż tak dokuczały objawy, czy coś się złego działo?
Dobrze, że już jest lepiej, trzymam kciuki, żeby było tak dalej :)
Gdzie chodzisz do ginekologa? Jeżeli to nie tajemnica oczywiście

Do mnie nadal nie dociera, że jestem w ciąży, może jak zobaczę cokolwiek na tym piątkowym usg, będę pełnoprawnie się cieszyć :D
no pewnie a jak za każdym razem będziesz widziała jak maluszek się rusza to już wogóle pełna radość.

No niestety wymioty dały mi porządnie w kość...ale jest lepiej:) i to najważniejsze
A do gina chodzę do siebie bo ja nie jestem z Kielc tylko z okolic:) okolice Skarżyska

no pewnie a jak za każdym razem będziesz widziała jak maluszek się rusza to już wogóle pełna radość.

No niestety wymioty dały mi porządnie w kość...ale jest lepiej:) i to najważniejsze
A do gina chodzę do siebie bo ja nie jestem z Kielc tylko z okolic:) okolice Skarżyska

A no tak, nie zapytałam nawet skąd jesteś :)
Najważniejsze, że minęły wymioty i możesz normalnie funkcjonować :)

reklama
Do góry