julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
witajHej,
to przywitam się i ja - dzisiaj dołączyłam do grona forum
Napisz coś więcej o sobie
skęd jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajHej,
to przywitam się i ja - dzisiaj dołączyłam do grona forum
no mało nas jakoś ostatnio ale może wiecej mamuś do nas dołączy i wątek znowu ożyjejulita1212, mieszkam w Kielcach
Jestem Monika, bardzo mi miło Was poznać. Szkoda tylko, że tutaj tak mało osób z naszej okolicy.
Jestem w pierwszej ciąży i w pt idę na pierwszą wizytę do gina. Strasznie mnie ciekawi co powie, ale w zasadzie to pewnie nic konkretnego nie powie, bo za wcześnie
takie czekanie jest okropne
U mnie już lepiej choć od 7 tc była tragedia....ale takie objawy jak opisujesz to zupełnie naturalne we wczesnej ciąży.Wiesz co, w zeszłym tygodniu miałam przez parę dni mdłości i zawroty głowy, a teraz przeszło. Nie wiem czy się martwić, czy cieszyć, a może jeszcze wrócą?
Teraz mnie bardzo bolą piersi, na brzuchu nie mogę spać, a wczoraj tak kilka razy zakuł mnie jeden jajnik i się wystraszyłam, że coś może być nie tak, no ale przewertowałam internet i to podobno normalny objaw na początku ciąży. Między innymi dlatego też na to forum trafiłam
a u Ciebie jak tam? Bo widzę, że już prawie półmetek jeśli mogę zapytać - masz sprawdzonego lekarza? Bo ja idę do tej swojej pierwszy raz w życiu, a więc jestem w fazie testów
U mnie już lepiej choć od 7 tc była tragedia....ale takie objawy jak opisujesz to zupełnie naturalne we wczesnej ciąży.
Lekarza mam tego samego co przy pierwszej ciąży,wiec w sumie sprawdzony
no pewnie a jak za każdym razem będziesz widziała jak maluszek się rusza to już wogóle pełna radość.Oj.. ale aż tak dokuczały objawy, czy coś się złego działo?
Dobrze, że już jest lepiej, trzymam kciuki, żeby było tak dalej
Gdzie chodzisz do ginekologa? Jeżeli to nie tajemnica oczywiście
Do mnie nadal nie dociera, że jestem w ciąży, może jak zobaczę cokolwiek na tym piątkowym usg, będę pełnoprawnie się cieszyć
no pewnie a jak za każdym razem będziesz widziała jak maluszek się rusza to już wogóle pełna radość.
No niestety wymioty dały mi porządnie w kość...ale jest lepiej i to najważniejsze
A do gina chodzę do siebie bo ja nie jestem z Kielc tylko z okolic okolice Skarżyska