reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
witajcie
mamusie ze świętokrzyskiego co za wami???

bo nam umiera wątek i niedługo nam wątek zamj=kną:)

Piszcie piszcie:tak::tak:

Bardzo chętnie:-) Obecnie siedzimy w domku bo nasza cała trójka się rozchorowała:-( Cieszyłam się, że mój synek całą zimę był zdrowy a tu masz jak ciepło zaczęło się robić to musimy w domku siedzieć :-( A mnie dziś strasznie gardło boli:-( i tak ogólnie też się źle czuje ... Ale jest jedyny plus tego siedzenia w domu mój skarbik nauczył wołać i załatwiać się do nocniczka bo jeszcze do tej pory w pieluszkach chodził. pieluchy

Tak mieszkamy w Kielcach. Właśnie mój synek z płaczem się obudził i musiałam go utulić. Oczywiście wskoczył na moje łóżko i tak do rana będzie mi po nim krążył ;-) Mam problem bo odkąd nauczył się protestować nie pozwala mi się przykrywa,więc kołderek, kocyków nie używamy.Nie wiem czy on z tego wyrośnie , czy może dzieci tak czasami mają? Z opisu wynika, że masz córeczkę? Jestem pierwszy raz na takim forum i bardzo nie wiem jak się na nim poruszać; -) Ty też z Kielc? Pozdrawiam i uciekam dalej spać :-)

reklama
Tak mieszkamy w Kielcach. Właśnie mój synek z płaczem się obudził i musiałam go utulić. Oczywiście wskoczył na moje łóżko i tak do rana będzie mi po nim krążył ;-) Mam problem bo odkąd nauczył się protestować nie pozwala mi się przykrywa,więc kołderek, kocyków nie używamy.Nie wiem czy on z tego wyrośnie , czy może dzieci tak czasami mają? Z opisu wynika, że masz córeczkę? Jestem pierwszy raz na takim forum i bardzo nie wiem jak się na nim poruszać; -) Ty też z Kielc? Pozdrawiam i uciekam dalej spać :-)
Hej ja jestem z okolic Starachowic ale czesto bywam w kielcach,w sumie glownie u lekarzy:/
Moja corcia tez chora dzis nie poszla do przedszkola:(

Do góry