reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

no i dobrze niech będzie chłodniej bo można ducha wyzionąć przez te upały w domu duchota na dworzu wcale nie lepiej ale podobno od jutra ma być lepiej oby

reklama
:laugh: No i fajnie dzisiaj?
Właśnie wróciłam od komornika i mam dość załatwiania urzędowych spraw.

witam
pewnie że leiej przynajmniej jeśli chodzi o pogodę zupełnie inne życie troche chłodniej ale nie zimno nie pada słońce świeci a właściwie juz zachodzi
ANCYK współczuje załatwiania spraw urzędowych ja na samą myśl dostaje uczulenia nienawidze naszych urzędów są okropne (przynajmniej większość)

Ja w zasadzie nie mam z tym problemów, ale komornicy mnie wręcz paraliżują i chociaż staram się jak mogę to każdą wizytę u nich odchoruję.
Jak tam nasze spotkanie? Myślisz już coś?

na razie nie mam jak ale w drugiej połowie sierpnia musimy sie umówić wtedy też będę częściej w kielcach bo będę robic szkolne zakupy dla piotrka może byc może ktoś jeszcze sie dołączy?

Też masz syna Piotrka? Ja szkolne zakupy mam już w 90% za sobą. W zaszdzie jestem ciągle w Kielcach więc co do terminu spotkania to nie ma sprawy.
Czy inne kielczanki się dołączają?

ooo widze że jessice widać w avatorku
ja juz tez część rzeczy szkolnych kupiłam a to jeszcze nie koniec ale na to idzie kasy dobrze że krzysiek na razie do szkoły nie chodzi bo bym zbankrutowała chyba

reklama
No wiem coś o tym bo ja kupuję dla dwójki. I w dodatku sama muszę wyłożyć kasiorkę.
Ładna ta nasza jessica.

Do góry