reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Julita co się dzieje??? ciężki dzień był? czy coś poważniejszego??

a Tak w ogóle to ello. pogoda się poprawiła to wszystkie mamuśki na dwór wywiało ;-) ja już właśnie kończę pracę, lecę do domu i na spacer :-) mąż siedzi w domu z młodą, obiad ma ugotować więc dziś luz.
Kobitki zbierzmy się i spotkajmy może?? Na Manifestu jak się jedzie do Tesco jest ten Bajkoland, na świeżym powietrzu, dzieciaki by się wybiegały :-) Co Wy na to???
My się z Kamilką jutro gdzieś wybieramy ;-)

Ostatnia edycja:
Śliczny dzień nieprawdaż ? :-D Dobrze dobrze - lepiej na spacerku niż w domu :-D Karola siedzi w przedszkolu więc ja się opierdzielam i pranie robię :-)

ja ledwo żywa jestem
Mała mi się znowu zaflegmiła. Oskrzela zalane. Walczymy żeby zapalenia nie było, ale chyba marnie nam to idzie. A w niedziele chrzest. Brrr. Niby tylko cycem karmiona, a co rusz mi choruje. Jak jest taka zaflegmiona to często sie przydusza, bo ją zalewa, a ja przez to spać nie mogę. Jutro do kontroli. Chyba zapytam czy baniek nie postawić

Marla - i jak spotkanie? Myślałam właśnie o tej bawialni, już w zeszłym roku :-p. Może w tym roku uda nam sie tam dotrzeć. Ale takie atrakcje zostawiam na lipiec i sierpień, bo wtedy Filip już nie będzie w złobku
Sol - a ty jak się czujesz? Chyba dobrze skoro za robotę sie bierzesz ;-):-)

My siedzimy w domu, za gorąco na spacer a zresztą Majka nie znosi spacerów,co mnie totalnie załamało

mrozik - skrajne 180" inaczej niż z Karolą :-D Ani mnie nie muli ani mi niedobrze, ani razu nie wymiotowałam gdzie z Karolą rzygałam po 5-30 razy dziennie do końca 7 miesiąca od 5 tygodnia. Tylko ta pogoda wykańcza - jednak jak jest za ciepło też nie dobrze :-p Ale początek jakoś przeżyję w lato - gorzej jakbym miała wrzesień albo sierpień na termin - bym chyba takich temperatur nie zniosła :no: A tak spoko :-D

Nom ja mam termin na sierpień jest masakra gorącoo... Najchętniej to bym cały czas pod prysznicem była :D
A kobietki znacie może w Kielcach jakiś fajny ciucholand gdzie można kupić dla niemowlaka jakieś ciuszki???
Pozdrawiam :)

Możesz zobaczyć na zakupowym czy ktoś w tym temacie pisał :-)
Ja odziedziczyłam pełno ciuszków więc już nawet kupować nie będę :-p A z Karolą kupowałam na Bodzentyńskiej w nieistniejących już sklepikach. Ale bardzo fajne ciuszki są na bazarach - jak masz wejście od Seminaryjskiej to druga alejka po prawej i tam zaraz masz dwa stoiska z dziecięcymi ciuszkami :tak:

Ja chce wiatraczek a nie mam siły włazić na szafę żeby go zdjąć :-( Ale chyba znajdę siłę :-p

reklama
Do góry