reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

kalka - to sobie wyobraź co u mnie się działo jak ja w sesji urodziłam :-D Sesję bynajmniej skończyłam przed porodem :-D Nie wiem - kobitki nie dawały mi luzu ale miałam tylko jedną a reszta chłopa - bali się mnie jak ognia - nie wiem czemu :-D A "spokojnie, niech się pani nie denerwuje", "ale na pewno się pani dobrze czuje" czy "co pani tu robi" było na porządku dziennym już od lutego a rodziłam w kwietniu :-D A jak kiedyś się mnie jeden doktor zapytał co ja tu robię i odpowiedziałam że na zaliczenie przyszłam to poprosił o index mój i kolegi co by mnie kolega do domu odwiózł żebym się nie męczyła(mu tu nie urodziła) - myślałam że na miejscu mu urodzę ze śmiechu :-D A teraz na obronie też mi się skład męski szykuje - będzie zabawnie :-D

julitka - no ja już się mojego drugiego szkraba doczekać nie mogę :-D I znowu nie przespane noce, płacze, krzyki, pampersy :-D Jezu na co ja się piszę :sorry:

reklama
Witam:-)
Maja śpi ale co chwilkę się budzi:confused:nie wiem czemu...
A ja staram się coś zrobić...
Wstawiłam pranie, gotuje obiad i usypiam na stojaco:szok:

Witam
u nas dzis pierwszy dzień bolacego brzuszka, mała od bladego switu płacze:(

Kochane kobietki
ja dopiero teraz życzę Wam wszystkim razem i każdej z osobna
w dniu naszego święta.

Kiedy wszyscy dziś winszują,
Każdy co innego,
Cóż ja mam Ci, droga
Mamo, powiedzieć nowego.
Jeden wszelkich pomyślności,
Inny szczęścia życzy.
Ten znów złota i dostatków,
Których nikt nie zliczy.
Ja wartości nie znam złota,
Bo nie uczysz przecie,
Że nie wszystko kupić można
Za pieniądz na świecie.
A więc jedno mam życzenie
Dla Ciebie od rana,
Byś nam żyła długie lata
- mamusiu kochana!
By Twe dla nas trudy, znoje
próżnymi nie były.
I aby Ci dzieci twoje
Szczęścia przysporzyły.

marla - żadna nie napisała do admina o przydzielenie wam moderatora więc ja napisałam do Ani o to żeby sama wybrała którąś z was lub przydzieliła mnie. Więc jestem tu modem. A ponieważ dziewczyny zaczęły pisać na nowym wątku nie negując jego istnienia - zapytałam czy tak chcecie. Wątki już są połączone. :-)

Spadam poprawiać tą durną pracę bo do soboty muszę ją oddać :dry:

Sol, jak dla mnie jest super ze ktoś wreszcie został modem i zrobi tu porządek :-) widzę ze połączyłaś wątki a tu znów ten sam...

Hej laski.
Maciuś jest chory,ma zapalenie oskrzeli,i w prawym płucu zmiany osłuchowe.
Pomalutku dochodzi do siebie,mam nadzieję że antybiotyk pomoże ,i wizja szpitala zniknie jak zjawa.
Emil szaleje,jak zawsze.
My już po pogrzebie babci.
Buziaki i miłego dnia.

A widziałyście to??

17247.gif
17247.gif
17247.gif

http://www.youtube.com/v/mpqcvJ1Lvx8

230779.gif
230779.gif
230779.gif
230779.gif