reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

kalka - nie przypominaj mi - obrona za pasem a ja się coraz gorzej czuję niestety :dry: Ale spoko - może będę miała taryfę ulgową :-p

Dobra - dzisiaj chwila prawdy - idę zaraz oddać pracę inzynierską do sprawdzenia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny przez najbliższych kilka dni mnie nie będzie.
Dziś nad ranem zmarła babunia,mojego męża.:-:)-:)-:)-(

asiu - moje kondolencje :-(

Udało mi się i praca została przyjęta :tak: Jeszcze drobne poprawki i w poniedziałek oddaję całość na uczelnię. A obrona pod koniec lipca to sobie akurat pytania wszystkie przerobię :-)

Asiu współczuje i moje kondolencje:-:)-(

Sol super że praca przyjęta...i obyś obronę miała już za sobą...na pewno będzie OK:tak:

Uciekam się umyć i spać bo w nocy będzie pewnie nie jedna pobudka;-):-p

hey dziewczynki :-)
Ale pustki ostatnio...
Sol, gratulacje skończonej pracy. Teraz trzymam kciuki byś się obroniła :-)
Kalka, z tymi chorobami to okropnie, kuruj małego, może jak się pogoda unormuje to, to wszystko przejdzie.
Asiulka, kondolencje

A u nas wszystko w miarę ok, mój siedzi od zeszłego wtorku w pracy, wysyłają ich do pomocy powodzianom, to Nowy Korczyn, to Połaniec, teraz chyba pojadą do Sandomierza.... dobrze że te deszcze przestały padać, przynajmniej się sytuacja nie pogarsza. Ja pół dnia w pracy, resztę z młodą, weekend był super, całe dnie na dworze wiec jest ok ;-) Szkoda że dziś się pogoda popsuła... byle nie padało... czytałam gdzieś że ta pogoda to przez ten wybuch wulkanu... masakra. Ok, ja spadam, trza się do pracy szykować. 3mcie się ciepło :-)
ps. podobno otwierają nowy żłobek i przedszkole, tylko nie pamiętam gdzie...
już doczytałam, na Ślichowicach ma być... kurka, to wybudowali by jeszcze gdzieś koło mnie, bo przydał by się bardzo

Ostatnia edycja:
marla - no do końca lipca chyba zdążę się wyuczyć :-D Śmiać mi się chciało tylko z promotora bo zapytałam się o termin obrony a on mi zaczyna wyliczać kiedy jest wolny i na kiedy mam termin bo choć wie że do porodu są prześcieradła potrzebne i ciepła woda to wolałby porodu nie odbierać :-D LOL :-D Ale spoko - no mam brzuszek bo mam i już i nie tylko przez ciążę ale zabił mnie tym pytaniem :-D

Spadam zaraz zaprowadzić Karolę do przedszkola a potem jadę do promotora podpisać jeszcze raz pierwszą stronę bo się okazało że tamta ma dwa błędy :sorry: :-p Ale ta pogoda mi się nie bardzo podoba za oknem :dry:

Hej Dziewczyny.
U nas wszystko ok, mały juz zdrowy, ale zauważyłam że co wyjdziemy na dwór to wraca z zapchanym noskiem i kaszlem, muszę mu szybciutko badania porobić, pewnie jakaś alergia ale nigdy wcześniej tego nie zauważyłam :-(

Pogoda dziś średnia, ale dobrze że przez te pare ostatnich dni było cieplutko bo miałam tyle prania ze szok :szok:

Asiulka współczuje bardzo, kondolencje

Julita jak tam Majeczka,daje mamie odpoczywać ?;-)
Sol super że praca przyjęta. Teraz czekamy na termin obrony a potem wpraszamy się na imprezkę ;-):-)
Niezły twój promotor :-D U mnie też się ludzie stresowali jak tydzień przed porodem na zajęcia przychodziłam, grzecznie mnie wypraszali i kazali iść do domku odpoczywać :-)

Marla ja nie słyszałam niestety o nowym przedszkolu.
My cierpliwie czekamy na wyniki ale jestem dobrej myśli.

Miłego dnia :)

reklama
Do góry