Beata - mysle jednak, ze plan twojego meza zostanie tylko planem bo kawalek drogi ma z Toronto do Was, swoja droga ta droga musi byc straszna, jeszcze jak sa korki pol dnia w aucie ale najwazniejsze ze dajecie sobie rade
Bede rodzic w Humber River tam gdzie on wlasnie pracuje wiec zobaczymy jak to bedzie jak narazie czekamy.
zielona maupa ja widze, ze jak juz znajdziesz takiego nianka to mozesz na nim niezly interes zrobic jak widac chetnych Ci dostatek
kana na takich ludzi to brak slow, trzeba miec nadzieje, ze twoj maz ostatni raz trafil na takiego kogos i ze wszystko sie wyprostuje, wcale Ci sie nie dziwie ze sie stresujesz ale pomimo to masz cudowna corke i malenstwo w drodze jest sie z czego cieszyc, moje malenstwo w brzuchu raczej dyskotek nie urzadza wiec poza malymi wyjatkami kiedy gra mi na zebrach jest raczej spokojne
pestka Zobaczymy najwyzej moj maz bedzie odbieral sam siostre z lotniska dam mu kartke z napisem
To dobrze, ze mala radosna to i pewnie wszystkich w domu zaraza, cieszy sie ze ma takiego fajnego brata. A ja wlasnie chcialam pytac czy masz jakiegos pediatre dobrego do ktorego chodzisz z malenstwem, bo ja jak sie moje urodzi tez bede musiala sie za jakims rozejrzec a to widac nie jest proste jakby sie moglo wydawac..
Moj maz ma z pracy do domu zaledwie 15 minut wiec z wpadaniem to on nie mialby problemu, ostatnio udalo mi sie sciagnac pierscionki bo mi palce troche spuchly i szczesliwa przychodze i mowie ze teraz jak nic moge isc na podryw na co on bez niczego sie zgodzil, wiec sie zaczelam smiac i mowie ze w takim razie dzis wieczorem mnie nie ma a on mi na to zebym nie zapomniala tylko czegos z brzuchem zrobic.. sie wycwanil
Dobrego wieczoru dziewczyny.