reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Kanady jestescie????

reklama
Hej Kana co za ludziska, jak mozna czlowiekowi za prace nie zaplacic, i w tej klinicetez sobiecene wymyslili, w walk in do ktorej ja czasami chodze jest cennik wystawiony gdzie jest napisane ze wizyta bez Ohip 60 dolarow.Myna swieta tez chorowalismy szczegolnie moj Lukaszek i w drugi dzien swiat zadzwonilismy po doktora on call, przyjechal taki pajac stary pozno wieczorem i mowi mi ze dzieciom nie powinno sie dawac antybiotykow i kazal dawac paracetamol i jakissyrop na kaszel co robilam od kilku dni i to juz niedzialalo.Nawet go nie zbadal a on taki chory byl wiec nastepnego dnia rano zawiozlamgo do walk in i trafilam na super lekarza. W tym kraju generalnie bardzo trudno o lekarza rodzinnego i to dobrego ja nie moge znalezc. pediatry dla moich pociech.
Nie martw sie tyle Kana na pewno sie wszytko ulozy,ucaluj brzusio ode mnie he he.
Usmiechnieta mam nadzieje ze siostra sie zalapie na wielki dzien hehe.Slyszalam cos o tymlekarzu ale jachodzilam do kliniki grupowej na credit valley bo mieszkam zaledwie 5 min od niej a musialam ciagle targac ze soba Lukaszka wiec dla mnie bylo ok.
Wiecie co dziewczyny moja Malutka jest ekstremalnie wesolym dzieckiem , oczywiscie nie spi po nocach tylko prze mamy piersi ale od rana sie smieje a jak widzi swojego brata to zanosi sie smiechem.Ja nie sadzilam ze dziecko moze. byc tak wesole po moim Lukim bo on wesoly raczej nie byl.Tak tylko sie chcialam podzielic moja codzienna radoscia hehe.
Rowniez zycze milego dnia Szanowne PANIE :)))

Zielona oh Ty babolu.....:p hahaha

Pestka
tam tez bylo niby napisane ,ze 80$...to sobie mysle fajnie....a ja mi powiedzial ile to myslalam ,ze ja sie od razu z miejsca rochoruje.... a co do eks pracodawcy to sie nie wypowiadam juz.... szkoda slow....na takich smieci....;/ moj maz cale lato zapieprzal po 12 godzin, czasem wiecej....byl praktycznie pod telefonem, nigdy nie wiedzial o ktorej pojedzie i o ktorej wroci...a tu Ci sukin.... na koniec nie zaplaci.... jak placil bylo ok....ale pozneij tutaj dal mniej, pozniej wyrownal, to znowu mniej.....ahhhh

Cudownie ,ze masz taka radosna malutka w domu....fajnie, ja musze skonczyc sie tak dolowac, bo bede miala takie marudne malenstwo..... :)

wysciskaj od nas dzieciaczki koniecznie;*

Zielona oh Ty babolu.....:p hahaha

Pestka
tam tez bylo niby napisane ,ze 80$...to sobie mysle fajnie....a ja mi powiedzial ile to myslalam ,ze ja sie od razu z miejsca rochoruje.... a co do eks pracodawcy to sie nie wypowiadam juz.... szkoda slow....na takich smieci....;/ moj maz cale lato zapieprzal po 12 godzin, czasem wiecej....byl praktycznie pod telefonem, nigdy nie wiedzial o ktorej pojedzie i o ktorej wroci...a tu Ci sukin.... na koniec nie zaplaci.... jak placil bylo ok....ale pozneij tutaj dal mniej, pozniej wyrownal, to znowu mniej.....ahhhh

Cudownie ,ze masz taka radosna malutka w domu....fajnie, ja musze skonczyc sie tak dolowac, bo bede miala takie marudne malenstwo..... :)

wysciskaj od nas dzieciaczki koniecznie;*

Kana widze ze wszystkie male dziewczynki lubia te koniki he he u mojej Gabrysi sa juz na topie ze dwa lata...Viktoria teraz przerabia pet shopy

Pestka masz racjeco do lekarzy ciezko tutaj znalesc kogos z powolaniem ja jezdze az do Newmarcet znalazlam tam starszego polskiego lekarza jest w miare bo tutaj u nas to juz szkoda gadac:-(
Zielona he he u mnie tak nonstop hihala sie Gabrysia i do dzisiaj taka z niej mala smieszka:-)

Zielona Maupa ja oni sie osmiele marzyc oj dalby mi moj dal:-):-)

muahahaha, no to nie pozostaje Ci nic innego jak cos dzialajacego na zasadzie drop in. hahahahaha. Jak to dobrze, ze mojemu nawet przez mysl by nie przeszlo zeby sie z pracy urwac...:blink:

Beata - mysle jednak, ze plan twojego meza zostanie tylko planem bo kawalek drogi ma z Toronto do Was, swoja droga ta droga musi byc straszna, jeszcze jak sa korki pol dnia w aucie ale najwazniejsze ze dajecie sobie rade ;)
Bede rodzic w Humber River tam gdzie on wlasnie pracuje wiec zobaczymy jak to bedzie jak narazie czekamy.

zielona maupa ja widze, ze jak juz znajdziesz takiego nianka to mozesz na nim niezly interes zrobic jak widac chetnych Ci dostatek

kana na takich ludzi to brak slow, trzeba miec nadzieje, ze twoj maz ostatni raz trafil na takiego kogos i ze wszystko sie wyprostuje, wcale Ci sie nie dziwie ze sie stresujesz ale pomimo to masz cudowna corke i malenstwo w drodze jest sie z czego cieszyc, moje malenstwo w brzuchu raczej dyskotek nie urzadza wiec poza malymi wyjatkami kiedy gra mi na zebrach jest raczej spokojne ;)

pestka Zobaczymy najwyzej moj maz bedzie odbieral sam siostre z lotniska dam mu kartke z napisem ;) To dobrze, ze mala radosna to i pewnie wszystkich w domu zaraza, cieszy sie ze ma takiego fajnego brata. A ja wlasnie chcialam pytac czy masz jakiegos pediatre dobrego do ktorego chodzisz z malenstwem, bo ja jak sie moje urodzi tez bede musiala sie za jakims rozejrzec a to widac nie jest proste jakby sie moglo wydawac..

Moj maz ma z pracy do domu zaledwie 15 minut wiec z wpadaniem to on nie mialby problemu, ostatnio udalo mi sie sciagnac pierscionki bo mi palce troche spuchly i szczesliwa przychodze i mowie ze teraz jak nic moge isc na podryw na co on bez niczego sie zgodzil, wiec sie zaczelam smiac i mowie ze w takim razie dzis wieczorem mnie nie ma a on mi na to zebym nie zapomniala tylko czegos z brzuchem zrobic.. sie wycwanil ;)

Dobrego wieczoru dziewczyny.

reklama
Usmiechniata no moj malzonek juz 3 lata dojezdza do Toronto dlatego wlasnie chcial isc na traki bo wtedy dojezdzal by raz dwa a tydzien a nie codziennie,a moze znajdzie i cos u nas w barrie:)
No to bedziesz rodzila tam gdzie ja:)

Jakas padnieta dzisiaj jestem z rana pojechalysmy na program do biblioteki pozniej na pizze do sklepu i tak zlecialo...teraz male graja na leap frogach dziekuje opatrznosci ze cos takiego wymyslil przynajmniej mamatroche odpocznie posciagalam im ksiazki ze z wymowa rozne tam gry edukacyjne wiec polacza przyjemne z porzytecznym.maz wrocil i poszedl spac zmeczony po pracce male poloze to chyba tez padne

zycze milej niedzieli:-):-):-):-)

Do góry