Good Mornign Zielona!
WLasnie sie obudzilam.. tak sie zaczytalam na tym waszym forum (nadal 9stronek) ze o 2am poszlam do lozka
tzn. nie ze dopiero wstalam.. bo wczesniej 2 razy sie budzilam siusiu
normalanie az tyle w nocy nie pilam to nie wiem skad tyle sikam!!
Mam suoper fajna ksiazke - moja encyklopedie jak ja nazywam
tytul ma: W Oczekiwaniu Na Dziecko, jest w sumie napisana przez Amerykanska autorke Heidi Murkoff (bo wielokrotnie przywoluje jaki sa sutuacje na rynku ameryknaskim jezeli chodzi o medyczne sprawy)
a ja ja kupilam w Polsce jak bylam w Empiku.
Tam jest opisany kazdy tydzien ciazy, wiec nie raz biore I zagladam `co u mojego dzidziusia?`
Poza tym tam sa opisane doslownie WSZYSTKIE potencjalne dolegliwosci ktore w ciazy moga wystapic!
Oczywiscie ze wzystkie nagle nie wystapia u jednej kobiety ale ja sie ciesze ze mam taki zbior bo przynajmniej poczytam sobie ze Dzieki Bogu czegos tam nie mam, jak jest mi ciezko!
Do tego ostatnimi 2 tyg tak kicham!!! normalnie od tak sobie nagle kichne ze az mnie brzuszek czasami zaboli!
Ja w sumie siedze w domu I nie pracuje z czegos i ciesze bo nie dosc ze nie dalalbym rady w obecnym stanie, to I nawet to kichanie ajk czuje ze idzie to sobie przykucam I trzymam brzusio by go jakos tam nie naderwac! bo czasi to kicham z taka sila ze ho ho!!
ale w tej ksiazce przeczytalam ze to kichanie to normalne to jest podobno spowodowane tym ze mi krwi przybywa...
A moj maz jest w sumie dla mnie I niego Polakiem
tylko z obywatelstwem Kanadyjskim. On w sumie wiecej zycia juz spedzil tutaj jak w PL ale rodzinka jego ajk I moja w PL.
ZIelona fajnei ze sie udalo zalatwic z tymi waszymi papierkami, bo jak czytalam w marcu wasze pytania, zgadywanie to juz chcialam pisac ze wlasnie mozesz to wsyzstko meic, no ale powstrzymalam sie bo pomyslalam ze moze juz do tej pory to masz
POzdrowionka