reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Kanady jestescie????

Hej Zielona super,bardzooooo sie ciesze!!!!W koncu mozesz poszukac dla siebie zajecia i napewno znajdziesz bo ty zuch dziewczyna jestes he he.
Ja mysle ze watek po wakacjach odzyje,teraz kazdy a widze to po sobie chce skorzystac z pogody i zajac dzieciaczki.My np dzisiaj z Usmiechnieta spedzilysmy dzien w Bronte Park.
Ps.Jak twoja Kostka??Super spisalas jej wypowiedzi ,moj Luki tez jest smieszny z ta swoja mowa.Do tego gada i gada az glowa boli.
Pozdrawiam :))

reklama
Witajcie,

Wpadam na chwilkę.

Maluszek już z nami,urodził się 08.08, 54cm,3596 g,jest słodki,rodzeństwo oszalało na jego punkcie.
Mnie przez weekend do wczoraj dopadło jakieś okropne przeziębienie,na szczęście żadne z dzieciaczków się nie zaraziło....

Zielona-super,że masz już pozytywne odpowiedzi.Za poród muszę zapłacić wszystkie koszta.

Uciekam,bo moje najmłodsze dziecię już wzywa

Pozdrawiam Was wszystkie

Gratulacje Maniuchna ! Teraz masz wesola gromadke ;)
Maupa Tobie tez gratuluje, dobrze, ze juz masz pozytywne odpowiedzi przynajmniej o to nie musisz sie martwic.

Zgadzam sie to czas taki akurat, ze kazdy jak moze to wyrusza na powietrze bo w domu z dzieciakami to cyrk na kolkach ;) przynajmniej z moim odkad mata poszla w odstawke na rzecz przekrecania sie na brzuch i checi ogladania coraz to nowego a nie tych samych ciagle scian.
Dzieciaki faktycznie rosna jak na drozdzach, Pestki Oliwka jeszcze niedawno usmiechala sie dziaselkami a teraz dwa piekne zeby w sam raz do podgryzania kabli ;)

U mnie siostra i znajoma wiec w domu pelno i wesolo. Dzis sprzedalam je do Wonderland na karuzele i jak je zawiozlam rano to juz tam z 10 godzin siedza.. My troche zalatwiania mialysmy bo udalo nam sie zaklepac termin na chrzciny juz na 1 wrzesnia wiec zaproszenia, goscie, restauracja,sukienka wszystko na raz dobrze, ze nas bedzie tylko nieduza gromadka ;)
A jutro w planach wyspa w Toronto, zobaczymy co z tego wyjdzie, dobrze, ze w niedziele do Cioci bo u niej to zawsze mam jak na wakacjach, najlepsza ciocio-babcio-nianka ;)

Pozdrawiam

Heh, to ja mam chyba odwrotnie niz Wy. Te ukropy byly dla mnie nie do zniesienia. Z utesknieniem czekam na jesien. Wtedy my bedziemy cale dnie w parkach spedzac. No chyba, ze dostane prace. Musze o SSN zlozyc - przypomnialo mi sie.

Witam wszystkie tutejsze Mamy z Kanady!

Ciesze sie ze znalazlam to forum I mam nadzieje ze uda mi sie 'wkrecic' w wasze grono ;))

Ja co prawda dopiero jestem we wczesnej ciazy ale juz zaczynam sie intensywnie interesowac nie tyle tematem ciazy ale I byciem mama! ;))

Przy okazji Wszystkim Wam gratuluje wspanialych pociech! Od wczoraj czytam wasze forum..

Ja tez oprocz bycia 'nowa przyszla mama'
Pozdrowienia w ten pochmurny dzionek..

Ostatnia edycja:
Czesc `Zielona`!

Dzieki :)

Wlasnie jestem w trakcie czytania waszego forum.. jestem na marcu.. ;))

Pozdrowionka wracam do czytania,a a jak nei zdaze bo akurat maz dzwonil ze jedzie..a ja akurat w miedzyczasie `ogorkowa` robie.. :D hehehehe ac, chyab zaczynaja mi sie te` ciazowe smaki` pojawiac...
papa

Ostatnia edycja:
reklama
Neti, ktory to tydzien?

Ja przez rok mieszkalam w Witham, Essex i ten czas wspominam bardzo dobrze. Mialam ogromne szczescie do ludzi, ktorych tam spotkalam. To tez taki czas i takie miejsce z mojego zycia, do ktorych najbardziej tesknie. Reading... Tam przezylam 1.5 roku. Wspomnienia z tego miejsca mam koszmarne, no poza kilkoma epizodami ;-) Nastepnie kilka lat w Meksyku... a teraz Kanada. Czy to koniec wedrowki, tego nie wiem.

Do góry