reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Kasiu dzieki wielkie napewno nie raz sie przyda:) a ja leze pod kolderka bo jakos mi zimno a i sloneczka nie ma to i wydaje mi sie ze na dworku zimno i tak szaro:(

A ja dziś dzwoniłam po wyniki i się okazuje,że wszystkie są doskonałe:-)Cholesterol,cukier,morfologia,poziom witamin,elektrolity,wątroba,wsio w jak najlepszym porządku:-)Pani (takiej późniejszej młodości:-D)powiedziała,że zazdrości mi takich wyników:-DTak więc,kamień z serca,widocznie taka moja uroda,że mam lekko żółtawe oczy:sorry:
Chciałam Radka zapisac na morfologię bo nie miał robionej 5 lat,bladziutki taki,owoców,warzyw nie je (wspomagamy się syropem multiwitaminowym) ale okazuje się,że muszę przyjśc do GP na wizytę i ten mi wystawi list do szpitala dziecięcego bo tylko tam mu krew pobiorą:eek:A chciałam to załatwic w czasie tej przerwy wielkanocnej,żeby go specjalnie z lekcji nie zwalniac,w naszej przychodni:sorry:A tak to będę musiała poczekac,aż P będzie miał wolne,żeby z nim jechał do Dublina:sorry:
Jutro będziemy w Dublinie,załatwiac paszporty i kilka innych spraw ale pewnie to musi swoje odczekac,zanim nas "zaproszą" na badanie krwi:sorry:

Tichonku na pobranie krwi badanie siuskow czy kupki idziesz odrazu gp da ci tylko list co ma takie badanie zawierac,my tak mielismy z kacprrkiem jak robilismu mu badanie ww w crumlin hospital

Dziś pogoda tez ładniutka,korzystamy z dworku ile sie da.:tak:Dwa razy byłam dzis na miescie,plac zabaw i na ogródeczku siedziałam.Kolezanka byla na kawce,po południa Aniaa.:-)
Tichonku to super ze wyniki masz bardzo dobre.:tak:
Miłego wieczorku.

Witam

Aniaa, co mi przywieziesz z Hiszpanii? :-)
A co sobie Szanowna kolezanka zycz,moze Hiszpana :rofl2::-D
Twoje posty rowalaja mnie normalnie na lopatki z tym murzynem :-D

Margaritta udanych przygotowan do przedstawienia a tak swoja droga fajnie tak sie angazowac w zycie szkoly ja juz sie doczekac niemoge kiedy moje zaczna chodzic i bede mogla sie udzielac
A co do wakacji zazdrosc bo masz czego ale teraz moja kolej :-Dbo ja ostatnio Tobie zazdroscilam ale tez pozytywnie

Tichonku super ze wyniki dobre masz a co do mieszkan to nie poddawaj sie szukaj szukaj moze cos znajdziecie
Ja wyniki Natalce bede chciala zrobic w kraju i przy okazji sobie ale jak sobie pomysle pobieranie krwi to az mnie ciary przechodza chyba ten uraz zostanie mi do konca zycia:-(

Ewelciu no powiem Ci ze u Lenuski jakos wolna zabki wychodza bardzo wolno no i bardzo ja meczy,ale dajemy rade
Gliwa dzieki

My tez spedzamy duzo czasu na dworze trzeba korzystac poki pogoda dopisuje

Nie wiem co komu jeszcze zmykam spac bo padnieta jestem

Bry wieczór

Aniaa - ja to tylko tak nieśmiało prosiłabym o pogodę jak w Hiszpanii, lubię ciepełko i kocham słoneczko, a tu tego jak na lekarstwo.

A tak w ogóle to miłego odpoczynku!!

reklama
Do góry