reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe
Ania mleko je koło 6.30 zanim się obudzi i tym sposobem jeszcze do 8 pośpi, a potem koło 10 je kaszkę właśnie. Zawsze mam kilka i każdego dnia zmieniam, żeby jej się nie znudziło. Teraz też z Polski przywiozę, zwykle kupuję w polskim sklepie albo w Bootsie z Hippa, ale jednak te polskie są najlepsze:-D:-D:-D:-D
nie wiem czemu,ja nie jestem za tymi smakowymi:no: tylko teraz A. kupil jej pyszne sniadanko i smaczny sen,one sa tylko z owocami.Tak daje jej bezsmakowa,ryzowa,kukurydziana albo manne i dodaje troche owockow ze sloiczka.Tym sposobem mam codziennie inny smak;-)

reklama
Dzień dobry:)
Pospałam dziś jak szalona-do 7.27(J zaspał-hihi)ale najpierw postanowiłam się hasjendą zająć,bo jak zasiadam przed kompem na dzień dobry,to potem nic mi się nie chce:(
Madbebe-wiałoooo,oj wiało-nam namiot(gazebo)połamało i do sąsiada połowę wywiało:(((
Didi-witamy na iryskiej ziemi-pogoda niezbyt miła Cię przywitała.I Ty odsypiaj po podróży:)
Asieńko,Marta-a ja tam Daniela mogę chwalić-nawet jak mi robi"nocne igraszki" :)))
Kamcia-moje dwa psztylki latały kilka razy z różnymi ludzmi(z moją mamą,szwagierką,siostrą)-każdy z innym nazwiskiem i nigdy nikt o nic nie pytał:))
Z moich wakacyjnych planów wieeelka "du*a"...J nie dostanie wolnego-całe szczęście,że cierpliwie czekałam na decyzję o jego wolnym,bo już miałam wczoraj bookować bilety i hotel w Barcelonie(na 7dni za wszystko 800e);((((Ale może choć weekendzik sobie wyrwiemy i polecimy do Londynu czy gdzieś,żeby się rozerwać:)))
Uciekam-młody już marudzi i pora położyć Smyka:)))

Witam
pogoda nawet łądna wiec zaraz gdzies lecimy:)
Didi witaj!!!!
Lubiczanka no ja nie wiem czy lepiej wziasc papier od notariusza czy nie ?? W polsce moga sie czepiac chociaz jak spytaja Oliviera to powie ze to tata :)
Niewyspanym dziewczynom współczuje...
Miłego dnia

Kamcia-zrtobisz jak chcesz-ja tam się nie przejmowałam...właściwie za 1szym razem odręcznie napisałam po angielsku ,że wyrażam zgodę i dane kontaktowe i nr i seria dowodu...Teraz już bym się tak nie wysilała:)

Witam,

Sandrulinska-milego wypoczynku!

Pauletta-podziwiam Cie, mnie by sie nie chcialo.

Lubiczanko-szkoda, ze z urlopu nici.

Didi-welcome back.

U nas zimno i wieje, jednym slowem pogoda do d....y!

Bry:-)
A nie prawda,ze chyba wszystkie dzieci źle spały w nocy,nasz Radek chrapał aż miło do 9-tej:tak:..Pogoda faktycznie straszenna w nocy była:szok:Kwiatuszki ze skrzynek na dworze w dużej części bez główek zostały:baffled:Teraz też coś nieciekawie,ciągle coś popaduje,zachmurzone niebo:dry:
MartaF,mój Radek do chyba roku wstawał codziennie 5:20:baffled:Dzień w dzień,nieważne jakie i ile drzemek w ciągu dnia było:wściekła/y:
...To pewne już,że w środę będziesz w Dublinie?O której?
Didi witamy :tak:
Lubiczanko,buuuu....ale musisz być zawiedziona:sorry2:Mam nadzieję,że choć na ten weekendzik uda się Wam wyskoczyć:tak:

Madbebe nie do 3-ciej a 3 pralki prania dzieci ;-) ale właściwie aż tak dużo się nie pomyliłaś bo prasowałam do 1:30 od 22 :baffled::sorry2: bo ja za skrupulatna jestem wszystko musi być cacy :cool2:
:-D:-D:-Dwybacz niewyspanej kobiecinie gapiostwo;-)ale i tak dlugo,nie ma co;-)
dodzwonilam sie do ambasady,1szy wolny termin 5.08:szok:to ktora chetna w razie wu odebrac mi paszport,please:rolleyes2::sorry::blink:?;-)normalnie na styk bedzie,26go wylatuje do PL...;-)Ale jak zapytalam czy moge kogos upowaznic do odbioru,to on do mnie-a kto to bedzie?ja na to ze znajoma-to prosze zapytac o to w okienku..:confused:Zaraz musze oblukac gdzie jest ta ulica,bo tam jeszcze nie bylam:no:Ciezko trafic z galway?:sorry2:

reklama
Hej ho :-)
Dawno oj dawno tutaj mnie nie było, ale często Was czytałam tylko jakoś tak nie chciało się pisać mam nadzieje że nie zapomniałyście omnie :-(
Po krótce po staremu biegnie sobie ten czas... Agatka większa; psoci i ma też swoje humorki jedyne co to odwiedzać znajomych albo zapraszać do siebie wtedy jest taka milutka. Pogoda fakt ostatnio rewelacyjna więc nie żałowaliśmy sobie z J wypadów nad morze a że mamy go prawie pod nosem to same zalety:tak:Za 2 m-ce lecimy na wypoczynek do polandi na całe 7 tyg :-D:-D już nie mogę sie doczekać kiedy to sobie pofolguje wreszcie.
Tichonku kiedy mnie odwiedzisz wpadaj na kawcie i zostaw P na 1h góra 2 h w domu wybaczy Ci. Radek ma już labe ale bedziecie sie byczyć :-):-)
Lubiczanko buuu szkoda że z planów nici ale nie jeden wypad jeszcze przed Wami
pauletta o matko jestem w szoku :szok::szok: ja już o tej porze dawno śpię w łóżeczku
A gdzie jest gastone i jak jej maleństwa.
Dziś pogoda nie nastraja optymistycznie więc w celu orzeźwienia idę zrobić sobie mega kawe zapraszam

Do góry