reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta- a ty co chcesz??? Popatrz lepiej jaki masz piekny cyc!
:-D:-D:-D:-D Żem się uśmiała :-D:-D:-D piekny cyc to się zgodzę ale tylko na chwilę obecną :sorry2: jak przestanę akrmić to zrobią się tak jak poprzednio wisząca skóra po prostu puste w środku :zawstydzona/y::zawstydzona/y: do tego zwisający fałd brzuszny opona i inne takie:eek: grawitacja mnie nie oszczędza:dry:

reklama
Slyszalam o tej diecie Dukana...trzeba sporo czasu poswiecic,a ja to bym chciala jakas szybka diete zebyw miesiac 10kg zrzucic:-D:-D:-D....tyle bym chciala

Craqzy Girl fajowy ten piesio:tak:

Marta a moze cos zjadlas i masz uczulenie?

He he ojjj ja bym tez tak chciala, ale szybko to sie niestety nie da ,no chyba ze codziennie cwiczyc bedziesz po 6 godzin:-)
A po krotkich dietach zazwyczaj efekt jo jo wystepuje i to czasem z nawiozká.
Naczytalam sie tyle na forach ze az glowa mi peka, ludziska chudna na tej diecie od 8 do 10 kg w ciagu 2 miesiecy a pozniej tylko jest utrwalanie zeby jojo nie bylo.

Crazy Girl mnie tez sie piesio podoba- jejku ze ty masz sily siedziec i tak po nocy dziergac. Ja sie lubie czasem pobawic w malowanie hi hi nawet obraz namalowalam farbami z tych nudów co prawda do najpiekniejszych nie nalezy:-D A ostatnio próbuje ozdobic Olivki sypialnie i wycinam jej KUBUSIOWY swiat z kolorowego papieru i przykleje nad lozkiem.

Ostatnia edycja:
Kasiuleczka, ja znam ta diete. Nazywa sie ja tez dieta proteinowa;-) Moja siostra od pazdziernika czy listopada na niej jest. Schudla pieknie!!! Chyba 12 kg o ile dobrze pamietam. Ale teraz za chuda jest, bo 58 kg przy jej wzroscie, braku bioder i masakrycznie chudych nogach, to troche malo... Ale nie powiem, ze jej nie zazdroszcze;-):-D
Boszzzz, jakbym ja miala na ta diete wejsc, gubic te wszystkie zbedne kilosy a pozniej jeszcze to utrwalac, to chyba z 5 lat musialabym ja trzymac:szok:

Crazy Girl, super ten Rexio. I ladny kolorek ma. Zdolna dziewczynka z Ciebie:tak:

Witam się dopiero teraz,bo czasu mi brakuje:eek:
Nadal jadę na przeciwbólowcach ....

Renni,Sandrulińska
dzięki wielkie,ale dzisiaj jest jeszcze gorzej:dry:
Crazy girl piesek pirwsza klasa;-)Masz talent dziewczyno!
Lubicznko póki pamiętam,bo jutro to różnie może być ze mną :-D:-D Udanych wakacji Wam życzę!Odpocznij tam:tak:

siemanko wieczorkiem.. chociaz za oknem jeszcze jasno
kurcze ale jestemzla..Alberta rozkladami i to nacalego..bylamznimna placu zabaw..wracami a ten jakies wypieki..mowi ze mu zmno ze gardlo boli... ja go za czolo ciepla ...ale temp 37 zobaczymy czy urosnie,,... za szyje bo bokach powiekszone..no pieknie albo grypisko jakies paskudne albo anginamisie szykuje
P tez jeczy ze gardlo go boli ... kurcze noo..
wiec nocka zglowy... dobrze ze mam czopki eferalgan bo w nocy tylko to dla Alberta na goraczke aby nie zwrocil

no to pomarudzilam

reklama
Lady Zgaga hi hi ale cos ty:-) utrwalasz tyle dni ile zgubilas kilogramów razy 10 np 12kg *10=120dni to ci daje 4 miechy a póxniej juz do konca zycia robicz w tygodniu 1 dzien proteinek i wygladasz jak ......18stka;-);-);-)

Do góry