reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko W sobote juz będzie po kaszelku:tak:

asienkomówisz,że to juz 7 miesięcy....Oj leci ten czas leci:sorry:Zawsze wydawało mi się ,ze czyjes dzieci szybko rosną,teraz widze mając sama dziecko jak to szybko leci....

jo_asik gratki za pierwszego ząbka ;-)
Tichonku jak tam u Was? A dziewczynki poprosze o glosik dla mojego chlopczyka http://dziendobrytvn.plejada.pl/happybobo/6781,konkurs-zdjecia-detal.html Z góry dziękuje!

reklama
już chciałam zagłosować bo widziałam link na nk na dominisia ale cały czas mnie wyrzuca z rejestracji i nie umie sie zarejstrowac:eek: antka probowalam tam wrzucic i nic...bede probowac dalej bo koniecznie musze oddac glos na dominiczka:-)

Anineczko-ja nie wiem czy Ci mogę wierzyć;)))Kilka razy miałam przyjemność pogadać z Tobą i wiem,że należysz do osób,które tryskają energią przekazując ją swojemu otoczeniu...I wydaje mi się,że teraz taki mały stresik masz,żeby w weekend wrócić do formy i słać uśmiech i pozytywną energię na prawo i lewo:)))
Dytka-tak jak mówisz...W końcu w planie jest pierwsze wodowanie w basenie Danielka,więc musi być bezkaszlowo:))
Joasik-i zacznie się podgryzanie...:)

Anineczko-ja nie wiem czy Ci mogę wierzyć;)))Kilka razy miałam przyjemność pogadać z Tobą i wiem,że należysz do osób,które tryskają energią przekazując ją swojemu otoczeniu...I wydaje mi się,że teraz taki mały stresik masz,żeby w weekend wrócić do formy i słać uśmiech i pozytywną energię na prawo i lewo:)))
No oczywiście,że tak.Zbieram siły na weekendzik ;-):-D

A gdzie Cichopkowa? znowu z Hakielkiem romansuje? :-D:-D

Dyta ja też się nie mogę zalogowac,wywala mnie.Ale dziś mam hocki klocki z moim kompem to może dlatego.
Wywaliłam skypa z kompa a z paska narzędzi nie mogę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wogóle skype mi nieźle fiksuje,google chorm mi fiksuje,ddtv też mi fiksuje :eek::baffled:

Witam się:confused2:
P mnie tak rano podkurzył,że już mam całą chatę wysprzątaną:sorry:Kaszel nadal,u mnie i Radka i jeszcze P coś stękać zaczyna:confused2:Ale nie daję za wygraną:tak:Mam wielkie plany co do hotelowego pokoju:-DIdę coś jeszcze porobić bo mnie nosi:confused2:Miłego dnia..
PS.:Lubiczanko,zapodaj przepis na ptasie mleczko na odpowiedni wątek,pliss,razem z wymiarami blaszki:-)
Asienko dla Twojej Andzi wszystkiego naj:tak:

Tichonku-to Pauletta robia ptasie mleczko,ale ja te mam przepis i zaraz sie nim podziele+jest rewelka.Od kad go odkrylam ani razu nie kupowalam.Już wpisałam(udało się)

Ostatnia edycja:
Tichonku, dziękuję, właśnie wysyłam Ci zdjęcia z naszego spotkanka:zawstydzona/y:
Dzięki,zaraz lecę na pocztę po nie:-D
Renni,a Ty miałaś aparat bo nie pamiętam?:zawstydzona/y:
Tichonku-to Pauletta robia ptasie mleczko,ale ja te mam przepis i zaraz sie nim podziele+jest rewelka.Od kad go odkrylam ani razu nie kupowalam.Już wpisałam(udało się)
Dzięx,ja mam przepis na ptasie mleczko,ale chcę cosik innego popróbować:tak:

D.dobry!
Dzis juz z nastrojami zdecydowanie lepiej.ja od rana w ogrodku..kawal ziemi mialam do opielenia przy okazji sadzenia cebulek-mamus mi przyslala razem z czesciami do auta i oczywiscie.....26 sloiczkow dla Wikty:szok::szok::rolleyes2:Do tego musialam pomidory rozsadzic bo juz podrosly..Ogolnie sie narobilam troche i leb przewietrzylam z ponurych mysli;-):-)

Moj m juz tu kombinowal i wydzwanial do nich....ja mieszkam na strasznym wygwizdowie i dla tego.
Telefon mam w O2 i ostatnio przez tydzien nie mogal sie do nikogo dodzwonic....moj m dzwonil do nich non-stop az wreszcie naprawili ta awarie.
Mam 3 modemy a razcej 4:-D
Jeden ten stary z lampka ....siweci mi na niebiesko a czasami miga i sie zmienia na zielony czy jakos tak.
Mam dwa nowe te male tez 3G i one wogole praktycznie nie dzialaja-uzywam tego starego no i 4 to meteor:baffled::eek:
my tez mielismy taki modem,z tym ze z O2,jeszcze jak mieszkalismy na tamtej chacie-musielismy czekac na podlaczenie linii tel, z eircom'u a jak juz podlaczyli to sie okazalo ze nie jest przystosowana do neta i przystosuja ja za pol roku:szok::no:Wiec my w te pedy po modem.Jedynie O2 miala jako taki zasieg na tamtej wiosce,ale w praniu wyszlo ze raczej kiepski..Tez mrugala nam na zielono i raz na jakis czas na niebiesko.Generalnie czesto sie net rozlaczal itp.W koncu zrezygnowalismy,bo doczekalismy sie tego z kabla.
Na wioskach tak jest i chyba nic nie wymyslisz.Jedyne wyjscie to linia tel. choc slyszalam jeszcze o jakims satelitarnym (?).Kumpel ma,jak chcesz to sie dowiem.On chyba placil jakies 200euro z gory za podlaczenie,czy osprzet,nie wiem dokladnie i caly rok nic wiecej nie musial placic...Tez mieszkana wiosce i ten net ponoc wszedzie smiga...
o kurcze,dopiero sobie przypomnialam ze obieclaam MarcieF go poszukac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::sorry:Martaaaaaaaaaaaaaa:angry:czemu mi nie przypomnialas????????????????:szok:

MOniadan.. wieczor super..Albert zadowolony i wymeczony ..no i bardzo ladnie chlopcy sie bawili

a ja sie lekko wkurzylam bo dzisiaj padly mi 3 rybki i plywa juz jedna..nie liczac 9 maluchopw ktore sa odseperowane..no normalnei szok..ale mialy jakas plesniawke..rano wylowilam jedna w poludnie 2 a teraz 3..no szok..zobaczymy czy ostatni do rana przetrwa... mam nerwa na te ryby juz ...
heh,plesniawka jest maskaryczna.Musisz kupic specjalny plyn i wlac do wody.Pozniej ja zmienic chyba po tygodniu.Na butelce jest napisane,nie pamietam dokladnie:sorry:

już chciałam zagłosować bo widziałam link na nk na dominisia ale cały czas mnie wyrzuca z rejestracji i nie umie sie zarejstrowac:eek: antka probowalam tam wrzucic i nic...bede probowac dalej bo koniecznie musze oddac glos na dominiczka:-)
wiem ze wielu ludzi nie moze sie w ogle zalogowac,czytalam na forum ddtvn.Sa wsciekli bo jest konkurs,w ktorym nie mozna wziac udzialu...Ja tez probowalam ale dalam sobie na spokoj.Takze anineczko to nie wina Twego kompa:no:
asienko-buziak dla Ani!jak ten czas leci.Zaraz i Wikcie siodemka strzeli:szok:
lubiczanko-bedziesz basenowac Danielka?ja tez sie zastanawialam,ale nie wiem jaka tam woda,chlorowana czy nie..Wystarczy tylko ten pampek specjalny czy jakas pianke mu masz?Ja sie nie znam...:sorry:

reklama
Hejka
(...)
Joann, byla podana predkosc przy tescie. To 50-60 km/h. Co do reszty, to chyba sie zgodze. Bo skoro tyle fotelikow zle wypadlo, to czemu mowili tylko o fotelikach chicco i o emaljunga? Ja chcialabym wiedziec, jak nasz graco wypadl ale A. sprawdzal i chyba go nie ma...
(...)
To ja nie widziałam - pewnie dlatego, że unikałam patrzeć na to bo ciarki przeszły..:baffled:a nic nie powiedzieli na ten temat..
(...)
Joannn superwizjer zawsze taki jest,że nie pokazują rozwiązań,zaleceń itp, tylko upierają się na jednym :tak::-D
Jeśli chodzi o to,że gadali tylko o chicco czy emaljuga to chociaż dobre i to,że o nich gadali.Zawsze to jakaś przestroga dla ludzi.Ja już wiem,że żadnego chicco nie kupię :-p
Moich fotelików też nie ma w crash testach,jakoś sobie włosów z głowy nie wyrywam.:eek:
Myślę,ze bardziej im chodziło o to,że producenci tych dwóch fotelików nic sobie nie robią z tego jak produkty wyszły w testach.Jak olewatorsko podeszły do tematu.A na omawianie wszystkich fotelików czasu by brakło.Zresztą po crash testach możesz sobie wybrac ten najlepszy a przy okazji najdroższy :tak:
(...)
hehe - czasu by zabrakło..:-D mogli podać chociaż jeden kontr-przykład ale oni wolą antyreklamować..bo to łatwiej się sprzedaje w tv :-D a modeli chicco jest sporo ale podali oczywiście tylko ten - heh
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium ocena
znalazłam stronę z ocenami crash-testów - i tu akurat tyko jeden z chicco ma ocenę 1 a całkiem sporo modeli tej firmy ma ocenę 4, natomiast dużo fotelików firmy mamas&papas ma ocenę 1 a najwyższa ich ocena to 3 :eek: i dlaczego tej firmy nie przedstawili? Bo mniej znana..? Jak dla mnie program miał być łatwo sprzedany a nie ku przestrodze..bo łatwo rzucić hasło znanej firmy i pokazać jej skazę..fakt, że babka, która powiedziała o nowej kolorystyce tych fatalnych fotelików przegięła na maksa..ale mi chodzi tylko o przedstawienie problemu w tym programie..:eek: porażka na maksa.. i nie żebym broniła firmy chicco - bo akurat nie mam nic z tej firmy, więc nie mogę się wypowiedzieć w tym temacie. ;-)
a poszukam potem crash-testu mojego fotelika bo aż strach się bać..:eek:
(...) i pytanie mam- czy oby któras z Was lub dzieci waszych nie jest uczulona/uczulone na orzechy???
A co się dzieje? Wiem, że orzechy podobno najczęściej uczulają ale nikogo nie znam kto by był na nie uczulony :eek:

Chciałam Was poinformować, że w Lidlu jest dziś malutki grilek..za 12 euro :-) może akurat na spotkanie Limeryckie się przyda :tak:
Lidl Online

Do góry