reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

didi wszystkiego naslodszego i najpiekniejszego dla Ewuni z okazji roczku :-)

mama ady dzieki za odwiedzinki, szkoda ze tak krotko. Wpadaj w przyszlym tygodniu jak juz bedziesz bardziej na silach!!!! :-) teraz to juz wszyscy wiedza,ze masz byc i spodziewaja sie Ciebie, wiec musisz zaliczyc wszystkich, no i mnie tez raz jeszcze :-)

reklama
Witam:-)
Lady Zgaga - rozbawiłaś mnie na maxa :-D:-D:-D dobrze, że z Fasolkiem wszystko ok:tak: a dla ciebie dużo zdrówka... a jak będziesz następnym razem w Galway, to wiesz... ja też nie odpuszczę ci spotkania;-)
Didi - wszystkiego najlepszego dla Ewuni:-D
Pranioholiczki - to ja chyba jakiś ewenement jestem:sorry2: piorę raz w tygodniu...:baffled: a jeszcze teraz mam zepsutą pralkę:baffled: i dzisiaj moja landlady przysłała fachowca - a ten wszedł, popatrzył na pralkę i stwierdził, że zadzwoni do landlady i spyta się, czy ma naprawiać, czy ona ją wymieni:szok: czyli kolejny week będzie bez pralki. a jego wizyta trwała może z 30 sekund :laugh2:

Hejka mamusie poradzcie mi dobrego i milego pediatre w Galway to bedzie pierwsza wizyta mojego babla. Z gory dziekuje
kinia - niektóre dziewczyny polecają Monikę Cudo, ale z tego, co ostatnio się słyszy, to ona dopiero robi specjalizację z pediatrii... w sumie to ja byłam u niej kilka razy (szczepienia, bilanse i raz, jak wykryłam guza na szyi małego) i wg mnie jest bardzo miła, stara się coś wyjaśnić, choć czasem miałam wrażenie, że nie za bardzo wie, co powiedzieć. ale jak nie wiedziała, to od razu odsyłała do szpitala.

Joannn a to się usmiałam:szok::-) takie moje małe hobby:-) ale żadnym autorytetem nie jestem w kwestii doradzania ubrań coś Ty:-D ale dzięki , że zajrzałaś;-)
Didi spełnienia marzeń dla córci;-)!!

lubiczanko-na klombie pod bankiem powiadasz?:-D:-D:-D
Tichonku-a jest u Was cos jak Woodies?Tam sa bratki:tak:Przynajmniej w last week byly:tak:tez myslalam coby cos malej zaczac odkladac.Ciekawe czy w credit union daja cos na start:confused:a w AIB to na jakis procent,czy taki saving tylko?

lady_Zgaga ty jak coś wymyslisz to boki zrywać :-D:-D:-D:-D foczko Ty pamiętaj że Zuzia teraz ma pierwszeństwo na odwiedzinki i wara mi inne mamusie bo będę gryźć :growl::evil:
Ja dzisiaj dzień w większej połowie fajny :sorry2: miałam mężowskiego w domku bo rano była konsultacja Wiktorka i jak załatwiliśmy wsio to nie opłacało mu się już do pracy jechać:-) dzisiaj mieliśmy spotkanie z terapeutą zajęciowym, terapeutą mowy i psychologiem:tak: ten ostatni rozmawiał głównie z nami i kątem oka obserwował młodego a te dwie się z nim bawiły i cały czas coś pisały:dry: na koniec powiedziały że mają już ogólny obraz Wiktorka się naradzą i w ciągu kilku lub kilkunastu dni do mnie oddzwonią i podadzą termin kiedy mam przyjść i mi wszystko powiedzą i mam na kursy mowy chodzić z W. tylko one są od 20-22:szok: we wtorki ocipiały z tą godziną:no: ale powiedzą mi czy on nadaje się do normalnego przedszkola czy mam go wysłać do specjalnego :sorry2: później pojechaliśmy do zarządu osiedla wykłocać się o antenę stanęło na tym że nawet gdybym miała trójnóg na który by była antena przyczepiona to tak nie może być bo trawnik też ich i nie może być antena nigdzie gdzie ktokolwiek by ją widział bo burzy ESTETYKĘ osiedla :szok::wściekła/y::angry::crazy: no i stanęło na tym że wyprowadzamy się pod koniec lipca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na koniec pojechaliśmy na zakupy :-) humorek trochę poprawiony Wiktorkowi musiałam szafę uzupełnić bo jak powywalałam za małe rzeczy to się echo zrobiło:sorry2: NTL założy nam tv na początku przyszłego tygodnia czyli kilka wieczorków mam zagwarantowanych z mężowskim na kanapie przy dvd :-) jedyny plus całej sytuacji :tak: ale taką miałam nadzieję że tu dłużej pomieszkamy strasznie mi się tu podoba:-(

kinia - niektóre dziewczyny polecają Monikę Cudo, ale z tego, co ostatnio się słyszy, to ona dopiero robi specjalizację z pediatrii... w sumie to ja byłam u niej kilka razy (szczepienia, bilanse i raz, jak wykryłam guza na szyi małego) i wg mnie jest bardzo miła, stara się coś wyjaśnić, choć czasem miałam wrażenie, że nie za bardzo wie, co powiedzieć. ale jak nie wiedziała, to od razu odsyłała do szpitala.

dziekuje
A gdzie ona przyjmuje ??
A czy w Polmedzie pediatrzy sa ok, bo znalazlam dwoch?

reklama
Ja też tak mam z tym praniem.Jeszcze jedno nie wyschnie a tu juz drugie czeka na wieszak:sorry2:
A co do nicka to mi by chyba pasował lazy lady:-D:-D
Spacer z Tichonkiem zaliczony tylko bratków brakło:-D:-D i pogoda się niestety zrąbała

Mężuś mój na noc jednak do nas wróci:tak:Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa i jak mi kamień z serca spadł,że nie będę samaaaa

Renni może ty nie pędź tak do nas jutro na pełnym gazie! Jak trzeba będzie to zaczekamy:tak:
Karolinanicola fajnie jakbyś jednak dała radę do nas dołączyć:tak:
Margaritta szkoda,że nie dasz rady.Może następnym razem:tak:

Wyobraźcie sobie,że szwagier kupił bilet autobusowy z Pl tutaj za 1000 zł:szok::szok: Lekka przesada

Do góry