reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry wszystkim!
U nas zapowiada sie bardzo piękny dzień.A mi i tak jakoś nie swojo.Mąż znowu musiał wyjechać daleko do pracy i prawdopodobnie nie wróci na noc:-(.Szwagier miał dzisiaj wrócić z Pl,ale ma odwołany lot:-(I co to oznacza...że zostanę sama w domu na noc....Hmmmmmmm jak ja tego nie cierpię.Aż mi się coś robi na samą myśl.Też tak macie??
witam witam i ozdrowie pytam:-)dyta spoznione ale szczere zyczenia ogromu milosci dla Was:tak: u mnie leci dzien za dniem tak szybko ze szok nic nowego spacerki gotowanie sprzatanie i latanie za tośkiem ktorego wszedzie pełno i wszystko musi zobaczyć sprawdzic dotknąc:baffled:dobrze ze haneczka potrafi sie już sobą troche zajac;-) moj A zalatwil juz wolne na przyszly weekend i tak sie ciesze:happy: a i chciałam Was zapytac czy wybieracie sie na to biccie rekordu bo ja na bank jak bedzie pogoda tylko ze czytalam ze ma lac ale mam nadzieje ze sie to zmieni po pobiciu guinessa mogłybysmy sobie zrobic jakis pikniczek z rodzinkami :tak:

Kiedy: 24 kwietnia 2010
Gdzie: Phoenix Park, Furze Road, Dublin 8
Godzina: 10:30 (rejestracja), 11:00 (start)

Fundacja ds Zapalenia Opon Mózgowych zaprasza wszystkich rodziców do wzięcia udziału w biciu rekordu Guinnessa na dystansie 1 mili w Phoenix Parku. Zapewniamy dobrą zabawę, celebrytów, rozrywkę oraz prezenty dla wszystkich zarejestrowanych uczestników (koszt rejestracji Ź5, dalsze dotacje są mile widziane).

A dziękuje bardzo za życzonka:tak:Jeśli mój S nie będzie pracował to na pewno się wybierzemy na bicie rekordu,Prześlij mi jeszcze proszę na priva twój numer kom.

Anineczko,Pauletto ciekawych macie synków:-D:-D Przynajmniej macie wesoło...
Karolino nie choruj nam tu znowu:no:

A zapomniałam sie pochwalić,że mój synuś zrobił wczoraj pierwsze kroczki.Niesamowite uczucie.... Pewnie lada dzień i zacznie nam już chodzić....Jak ja bym chciała czasem zatrzymać czas ...

Ostatnia edycja:
Wisienka zdrówka dla małej.. Moją wczoraj po południu przeczysciło porzadnie i bałam się o noc ale było w porządku. Ja zawsze daję Dicoflor30 i bardzo jej pomaga przy takich kłopocikach brzuszkowych

lady Zgaga :-D:-D:-Ddobre.. ja dzisiaj powinnam być lady Smarkata;-)
Dyta ja bardzo nie lubie być w domu sama.. Nawet w ciągu dnia ostatnio..:baffled:
A i gratuluję pierwszych kroczków;-)
Asieńka r cdziennie to pranie robisz?;-):-) To ty lady Praczka bądź:-):-D(rozwaliła mnie ta lady zgaga;-))

Dziewczyny a ja mam problem i muszę szybko go rozwiązać.. Gdzie można zrobić badania?? Jest jakaś polska przychodnia czy czy klinika? Muszę zrobić badanie krwi na wszystko, poziom hormonów - ogólnie takie full wypas badania(oprócz GP bo u nich to sie trzeba tak nakłamac zeby zrobili..)

Didi-oby córunia Ci rosła w szczęściu i zdrowiu i oby dzięki swoim rodzicom wyrosła na dobrego człowieka:)
6.gif

CrazyGirl-w Dublinie w medicusie możesz zrobić wszystkie taki badania(bo zdaje się tam masz najbliżej?)
Sofik-może na poprawę nastroju odwiedzisz Cashel?

reklama
witam

laski ..moje ostatnie parcie wlasnie mam..hahah znaczy sie rok temu parlam ostatni raz i juz za 4 minuty bedzie moja corcia..

jeny..poryczalam sie..hahaha

Wszystkiego najlepszego:-):-):-)

Asieńka r cdziennie to pranie robisz?;-):-) To ty lady Praczka bądź:-):-D(rozwaliła mnie ta lady zgaga;-))

Codziennie nie, ale co najmniej trzy razy w tygodniu:-), a lady praczka to powinna kamcia* być, bo z tego, co pamiętam ona codziennie pranie robi:-D:tak:;-)

Wywiesiłyśmy pranie, teraz Ania próbuje jeść:-D, znaczy ja próbuję ją karmić, a ona się wygłupia. Może zaraz poprasuję, dopóki będzie się bawić.

Do góry