reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witaski dziewczyny :-)
Informuję, że w końcu urodziłam... po ciężkich trudach... i odsyłkach do domu... bo jak oni twierdzą, że stawiają na poród naturalny i nie interesuje ich jakie miałam wcześniejsze problemy przy porodach...:no:
Urodziłam córeczkę 1.kwietnia o 6.55 :) z małą Vanesską do domciu wróciliśmy dnia następnego. ;)
Cały czas się zastanawiam dlaczego do tej pory nie pojawiła się u nas jeszcze położna ....
Szpital miał zawiadomić hmmm i cisza....
Stres jaki przeżyłam z małą w dniu wyjścia do domku to jest nie do opisania... to, że żółta sie zrobiła to mnie nie dziwiło, ale jak nam powiedzieli, że słyszą jakieś szmery na serduszku to świat mi się zawalił.... Nie rozumie jak mogą tak postępować tzn. dzieci badają studenci czy jak ich tam nazywają.....i taka jedna wymyśliła, że cos tam słyszy...eh... zabrali mała na ekg... i to czekanie w stresie...., ale okazało się, że wszystko jest oki, że tamtej lekarce się coś przesłyszało....
Porównując porody w PL a tutaj zdecydowanie wole rodzić w PL.
nio to sie rozpisałam...
Pozdrowionka... :-)

reklama
Hejka.Wiola gratulcje Wielkie z narodzin coreczki:):)Zdroweczka.Sobote popoludnie minelo bardzo milo.M szybcej prace skonczyl,najpierw pojechalismy na zakupki.Pozniej spacerek nad morze,Igorek pogral z tata w pilke .Po drodze wstapilismy na pizze.Milego wekeendu zycze.

reklama
Do góry