reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam i znikam :-(

jaka szybka

Wszystkiego najlepszego :tak:

Happy-Birthday-64.jpg

Lubiczanka, dalas rade ze wszystkim co sobie na dzis zaplanowalas?

Didi, looo matko, zapomnialam o watolinie:szok: jakas pomrocznosc jasna we mnie wstapila:eek:dzieki za przypomnienie:tak:

Kasiuleczka, ocieplinka to to samo co watolina? Pytam bo ludzie roznie nazywaja;-)

Tichonku, wszystkiego najlepszego dla Pana Mezowego!

Asienka, dla Ciebie rowniez moc najlepszych zyczen!

Looo matko jakie pustki, i co ja mam tu czytac, heee?:confused2::-p
Wszystkie pewnie w kuchni przy garach urzeduja:cool:

Witam

Aniaa-jejku Ty juz pewnie jak na szpilkach siedzisz przed wczasami, spakowana??
A wlasnie ze nie siedze jak na szpilkach :-)luzik znajomi byli posmialismy sie winko wypilam z kolezanka ciasto urodzinowe pojadlam wiec luz ja mam czas na wszystko J wlasnie rozmawial z kolega ktory mieszka w Hiszpanii i mowil ze pogoda sie poprawia oby bo jak bedzie taka jaka byla przez kilka dni to nie wiem czy uda sie stroj zalozyc a wzielam az trzy:-D

Gliwa a no cos mi sie obilo o uszy ze bylas Swords,poprawy humorku zycze

Tichonku jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Twego P,ale sie nasmialam z Radka on Natalki nie pamieta nie wie kto mowi:-)slaba pamiec cos ma ;-)

Barmanko my mamy nianie firmy motorola taka jaka widzials jestem zadowolona bardzo

Lubiczanko i widzisz wszystko ogarnelas zuch :-)
Asienko wszystkiego najlepszego!

Drogie Panie :-):-)

Zycze Wam zdrowych, spokojnych Swiat spedzonych w gronie rodzinnym

Witam
JA dziś busy w pracy, i po pracy://
Życzę Wam , ciepłych i radosnych Swiąt Wielkanocnych, i mokrego dyngusa!!!!
Miłego weekendu

reklama
witajcie

Aniaa
-zycze poprawy pogody i udanych,leniwych wczasow ;) a i nie zapomnij przywiesc Nam troszke slonka :))
barmanko-a no pustki :szok: u mnie wlasnie serniczek sie piecze ;-)kto jak kto ale Lubiczanka to 'wulkan energi' i na pewno wszystko co zaplanowala to wykonala :-D:rofl2:
AsienkoM-wszystkiego najlepszego:-)
Tichonku-dla meza Twego rowniez wszystkiego naj:-)

Kobitki nie wiem czy bede miec jutro czas do Was zajzec wiec juz dzis chce Wam zlozyc zyczenia ZDROWYCH, SPOKOJNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH PELNYCH RODZINNEGO CIEPLA, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA :-)

Do góry