reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku piekna szatka...ja sie na szyji wiaze,tak?
Ja mialam zwykla dla mlodego kwadratowa i tez wyszywane napisy na zloto:)

Lubiczanko 1kg na dwa dni to duuuuuuuzo!powinno 1kg na tydzien ubywac...tak przepisowo niby;-).
Ja wczoraj mialam 56kg a dzis 57...ale objadlam sie pizzy u kolezanki.....se mysle raz kozie smierc...a taka pyyyyyszne zrobilaze nie moglam sie oprzec:-p

My na krótki spacerek się wybrałyśmy, bo Anię bardzo pupcia boli, a płacze tak bardzo przy myciu, że znowu zasnęła.... Wczoraj poszła spać o 21, więc w simie nie tak najgorzej po 1,5 godzinie spania w dzień. Męczy ją to odparzenie. Wypróbowałam wszystkie znane mi sposoby i wcale nie jest lepiej...

Asienko a probowalas clotrimazolum ?pamietam jak szym byl maly to m sis mi przyslala go z PL i do tego jeszcze Alantan+....Pani w aptece doradzila wtedy zeby clortimazolum na noc smarowac i rano,cienka warstwe a w dzin poz mianie pieluszki alantanem.Daw dni i nie bylo sladu po odparzeniu...wiec polecam.
nawet ostatnio kolezance zamawialam tutaj te masci,szybko doszly...zamiawialam w srode wieczorem a w piatek rano miala..
Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci

Witam

Ja dzisiaj pojechałam po Antka do szkoły i zupę zapomniałam wyłączyc :baffled:
Dobrze,że na małym gazie była,ale pół wyparowało :-D
Szczęscie,że chaty nie podpaliłam.:nerd:

Tak to jest jak się ma łeb w chmurach :szok:

AsieńkoR dobrze radzi ewelcia :tak: tylko nie trza ściągac specjalnie bo w aptece kupisz canesten maśc,to jest to samo co clotrimazolum ,w zasadzie to jest clotrimazolum tylko nazwa inna,do kupienia w każdej aptece:tak:

reklama
AsieńkaR - dokładnie takim kremem smaruj to odparzenie.

AsieńkaM - dziękuję, u nas wszystko w porządku. Ze spaniem mam tylko problem, bo budzę się w nocy i potem zasnąć nie mogę, kręcę się czasami i ze 2 godziny. Ale poza tym, to w porządku. Pracuję jeszcze, bo mam nadzieje, że załapie się na macierzyński. W przyszłym tyg. przylatuje moja córcia, to podejdziemy do Socialu dowiem się, czy się na niego załapię. Jeśli tak to co i kiedy mam złożyć.

Do góry