reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie

Barmanka - super, że masz możliwość sobie odpocząć, naładuj akumulatorki,

Witajcie nowe Mamusie!!!

Znowu mi wraca faza spania, normalnie popołudniami padam na twarz i śpię.

reklama
Ashiarona-a probowalas usypiac je w wozku i np wlaczyc okap w kuchni,bo wiele dzieci lubi taki jednostajny szmer lub np zeby radio cicho gralo.
Jak to musi slodko wygladac, jak wszystko to samo robia w jednej chwili:rolleyes::tak: gorzej jak zachce im sie zrobic cos ciezszego do pieluchy w tej samej chwili:huh::laugh2::laugh2:
marta-widze,ze idziesz na calego:-)
asienkaM-mowisz,ze warty swojej ceny?? a powiedz mi czy to sitko sie nie przytyka?,latwo sie go czysci??

witam nowe mamusie:)mam nadzieje ze dolaczycie na stale i nie znikniecie szybko;-):-)..
Marta,Lubiczanka no i Macysia...podziwiam was ze wam sie chce...ja zaczelam na silownie chodizc,,..dosc sporo chodzilam,ale jakos mi sie juz nie chce:sorry:...
ja sie nie nadaje...szybko mnie gardlo boli,jak sie zmecze...zeby pobolewaja,czuje jak mi sie slina zbiera itp...no nie moge i juz!!!
Mam tez zcasem problemy z zoladkiem,jak raz poszlam to myslalam ze pawia puszcze na biezni:baffled:a pozniej na rowerku/....
Chyba musze sie wreszcie wziasc zasiebie i isc do GP,po jakies skierowanie na badania...bo w sobote i w niedziele umieralam no i troszku w poniedzialek...zoladek mnie dobija:baffled:
Barmanko udanego wypoczynku:-)

Witam.
Ashiarona nie sugeruj sie tym co przecztalas. Chodzi tu raczej o dlugotrwale rozdzielenie:-) W codziennych czynnosciach nawet czasem wskazane.Ja moje rozdzielilam bo sie bardzo wybudzaly nawzajem, teraz maja obydwie dobry sen.Bardzo duzo blizniat nawet ma osobne pokoje:-)
Sprobuj jesli jedna zasnie wyniesc ja a druga uspic w osobnym pokoju.( mowie tu o dniu).Moje czasem zasypiaja razem a czasem osobno.

Ania tani ten tiul! Ja place 6,50 ! A pytanie ile ma twoj szerokosci bo moj 3 metry.
A szydelkuje troche na zamowienie i tez dla swoich dzieci na wiosne.Kapelusiki, czapeczki i bereciki.Zamowilam plaszczyki wiec musze zdziergac cos pod kolor :-D

Ostatnia edycja:
Gastone, MArcysia wszystko juz probowalam, a jak je kiedys chcialam przenosic, musze to zrobic w pierwszych 5 min, bo po 10 jest krzyk zawsze i co dzien to samo ...to sie wybudzaja na rekach, sa tak czujne obie, ze nie ma szans. I musza miec ciemno, to podstawa, chyba dlatego maja problem w dzien ... Zasuwam zaslony i zaluzje, ale to za malo, one nawet sobie buzie pieluszkami zaslaniaja, ale to nic nie daje :-)

eeeeeeeee tam nie wierze, ze tyle Ci przybylo przez swieta ,moze w ciazy jestes:-D:-D:-D

nie grozi:no:ale ja tak mam ze jak nie jem to waga w dół a jak jem dużo to szybko w góre:-(musze sie pilnowac wieczorami a w świeta jadłam ile wlezie,nawet o 22:baffled:

ewelcia może zrób te badania bo mnie gardło boli ale aż tak źle nie jest:tak:

asienkaM-mowisz,ze warty swojej ceny?? a powiedz mi czy to sitko sie nie przytyka?,latwo sie go czysci??

sitko ładnie pracuje, no jedynie to czyszczenie, najlepiej zaraz po użyciu włożyc do gorącej wody i po chwili czyszczę gąbką. jak do tej pory nie narzekam. Nie ma tragedii.

Ashiarona nie zazdroszcze, dużo siły życzę
Katrina, a jak sie Alinka miewa, czeka na dzidziusia??

Ostatnia edycja:
reklama
AsienkaM - owszem, czeka. Przytula sie do brzuszka, głaszcze. Cały czas mi opowiada w czym mi będzie pomagała, a w czym dzidziusiowi. Mam nadzieje, że uda sie jej w miarę bezboleśnie przejść ten pierwszy moment kiedy pojawi się nowy członek rodziny i nie będzie bardzo zazdrosna. Będziemy się starali, żeby tak było.

Do góry