reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam :-)
Gliwa sliczne zdjecie :tak:
Aniaa ojj, leciutka jestes, musisz teraz duuzo jesc ;-) na pewno bedzie dobrze
barmanka zdrowka dla Was!! i oby przeszlo do weekendu
Ewelcia tobie to dobrze z tymi kawkami:rofl2: do mnie to nawet listonosz nie puka :-D a co dopiero goscie
Lubiczanka dasz rade!! spokojnie
Madbebe zdrowka!! nie daj sie
Tichonek ucz sie, ucz ;-) a z esejem dasz rade ;-)

no my po szczepieniu, nie bylo tak zle :tak: troszke popłakal i przestal jak naklejke dostal z pieskiem :-p za miesiac znow :baffled:, recepte ma mleczko tez mamy, wiec udana wizyta :-D

do pozniej ;-)

Asieńko wolałabym rano bo zanim Radek ze szkoły wróci,zje,zrobi lekcje to już późne popołudnie a i iść mu się tym bardziej już nie będzie chciało.No i on się zanudzi na mojej kawce:baffled::-DWolę bez niego i tak jak wcześniej pisałam,po 12-tej muszę wyjść,żeby po niego do szkoły zdążyć:tak:

Tichonku łe 10 zdan- 10 minut i napiszesz :tak::cool2:

lubiczanka wpadla i wypadła jak po ogien:sorry2: ale jej kruszynka jest przeslodka i rzeczywiscie maleńka taka:sorry2: a piąstusie to ma taką malusią,ze Nikola przy niej wyglądała jak wielkolud :baffled::-D a tłiksik powala - no zajebi*** jest :-D

do pozniej laseczki

reklama
Aurelia super ze wizyta udana,masz dzielnego synka...no w koncu roczek skonczyl:-)...a co do kawki to wlasnie nie dawno wrocilam znow od innej kolezanki...:-D:-pwiem,wiem ostatnio tylko laze.A wy kiedy do nas zajrzycie?moze jutro albo w niedziele?mamy wolny weekend:)

Do góry