reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
co do zdupia - na totalną wioche bym sie nie wyniosła. mieszkam w malym miasteczku, w którym jeszcze da sie żyć, sklepy są, poczta, socjal itp też :-D ale przyzwyczajona byłam do czegos wiekszego.

anineczko to dobrze ze jestes zadowolona ze smarta Oby byl ''bezawaryjny''

madbebe nio widzialam te wizje jasnowidza.... w sumie to wiele nie powiedzial:sorry::sorry: jak dla mnie same ogolniki Zreszta ja to raczej sceptykiem jestem Ale ciekawa jestem co mial na mysli mowiac ze nie obejrzymy spokojnie euro 2012 :eek::eek:

a co do mieszkania na zadupiu to ja sie zupelnie do tego nie nadaje Mieszkalam chwile na takim odludziu ze ani poczty ani nic i jedna stacja :eek: benzynowa :eek: Ja miastowa jestem Wielkomiastowa :laugh2::laugh2:
gosiaB a jak macie social w miescie to wcale nie jest takie zadupie:tak::tak:;-);-)

Gosiu-dzięki:)A ta woda do prasowania to comfort(taka zapachowa:)))
Ewelcia-ależ mi konkurencyjne chatki zapodałaś;))))))
Madbebe-trzymam kciuki za powodzenie akcji"praca"...też bym chciała:(((
Gastone-ależ Ci córa poszalała w nocy:(((i tak dobrze,że J w domku i mógł Cię wesprzeć:)
Anineczko-pewnie ,że wymienię,ale to jak przy okazji będziemy,bo nie będę specialnie zasuwać;)

Gosia eee to wcale zadupie nie jest,nie wiesz na jakim ja mieszkałam :-D rzeźnik,fryzjer i spar na stacji benzynowej.i to wsio,jak ja 1,5roku tam wytrzymałam i to bez auta? :eek::-D

Tichonku oj za dużo sprzątania jak dla mnie :-D

A my spacerek zaliczyliśmy z Igorkiem:-)byłam zobaczyć w sklepie z ciuszkami,co tam maja ciekawego.Ale nic mi w oko nie wpadło.
U nas w Balbriggan to wszystko jest poczta,bank,sklepy polskie 2,i jeszcze inne.Centrum Handlowe.Więc nie jest zle.Już sie przyzwyczaiłam to tego miasteczka.
Ale jestem happy jutro już bedziemy mieli autko swoje.M dziś był oglądać,i zdecydował sie je kupic.:-)

gliwa ooo to super Takie zakupy to ja lubie :) niech wam autko sluzy
a powiedz mi jeszcze czy w balbriggan jest social czy trzeba gdzie indziej na podpisy jezdzic??

anineczko w tym domu to sprzataczke i kamerdynera i basenowego:-p to w wyposarzeniu daja;-):tak:

reklama
Do góry