reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

Właśnie zajrzałam do książeczki zdrowia Radka i okazuje się,że on w wieku Matta ważył 6020:tak: a Matt 6170,z tym,że Radek urodził się pół kilo lżejszy więc w sumie więcej przybrał niż Matt:tak:Taka widać uroda moich dzieci,że ciężkie klocki w czasie niemowlęctwa:-DA Radek teraz chudy jak przecinek:sorry2::-D

reklama
Lubiczanka,dzieki.Wlasnie sie zastanawialam nad tym fisher pricem ale dzieki;-9
Jak mowie chce naprawde cos taniego bo podwojnie musze kupic.Ale sum sumarum cos czujepo kosciach ze zabule i kupie kamery..Bo jak sobie podliczam ze dwa monitory takie kolo 60 euro to 120 to za 140 mm kamery dwie plus dwa monitorki.Na ebayu tego do groma..
Nic,zobaczymy.Zaraz zaczne molestowac J bo jego do czegos namowic ostatnio to masakra.Znaczy nie w tym sensie ze nie chce tylko zawsze slysze, kup co uwazasz.Bleeee

Biola jejjj,dobrze ze nic sie nie stalo powazniejszego.A o rezonans sie martw,prawdopodobnie profilaktycznie zeby wykluczyc powazniejszy uraz.Baedzie dobrze ;-)

Miska poprostu zabezpieczaj sie a nie gdybaj :-D:-D

Jejjku jak moje dziewczyny juz zaczely sie super bawic,mowie wam,normalnie sie czsem wzruszam,.Rozmieszja sie,broja ,laza wszedzie razem:-) Nooo bij sie tez,zeby nie bylo az piura leca:-D:-D:-D:-D

Lubiczanko to chyba codzienie wykorzystujesz swojego mezowskiego:-),moj mi tez mówi ze po "turlaniu"jestem w dobrym humorze i mu robie wtedy pyszne sniadanka i obiadki a nie na odpie....rz:-D
heheh dobre:-D:-D:-D:-D:-D

cos chcialam i zapomnialam...
aaa juz o wiele lepiej sie czuje,wlasciwie to good:-D:-)

zaraz musze sie szykowac bo do dentysty mam na 15:30:baffled::sorry2:

Kasiuleczko-no staram się J wykorzystywać jak się da,bo potem poszczenie;)Ale faktem jest,że humorek lepszy:)
Gastone-no właśnie ten FP jest w tesco po 20z hakiem(e oczywiście)...a ostatnio w dunnes z J widzieliśmy taki fajny "niań"-2nadajniczki(do dwóch pokoi)i do tego jeden odbiornik za 50e...I teraz załuję,że go nie kupiliśmy-mądry człowiek....:(
Ewelcia-milusiej wizytki:)
Asieńko-Tobie równiez:)

Witam

Lubiczanko też się ostatnio zastanawiałam czy dzidzia jest gotowa,bo przecież miałaś problem z ustaleniem daty zajścia,no ale jak usg wykazuje,że tak powinno byc to czekam z niecierpliwością na kolejne D w waszej rodzince.

Kasiuleczka cuda tworzysz.
Dziś właśnie M dzwonił do przedszkola czy Matt się dostał i tak,jest na liście tylko dalej czekają na jakieś formularze bym mogła wypełnic.
I dasz radę matka,nie rycz to i dziecko nie będzie ryczało :-p:-D:-D

Ewelciu Szym zostawił samochodzik,a ty podkładkę pod mysz :blink:
Dzięki wielkie za odwiedzinki :-)
Aha,tej chatki 4 bed bungalow co mi się podobała już nie ma :no:

Barmanko super,że przepis na oponki Ci przypasował :tak:

Biola strasznie współczuję mężowi wypadku i Tobie stresu.Pisz jak już R będzie po rezonansie.:sorry2:

M dziś dostał telefon ze szpitala.Operacja 2 sierpnia.Aż mnie się ryczec zachciało..głooopia jestem no.Ale boję się tego jakby to była operacja na otwartym sercu,a to tylko migdałki :baffled::dry:
I M będzie przy Antku,ja bym mu chyba psychikę zrypała,bo widziałby mnie non stop zaryczaną.Chciałam pojechac z M do szpitala jak by przyjmowali Antka,ale jak wrócę do domu z Dublina...ni ma jak:dry:
Ehhh czytam teraz artykuły jak przygotowac do szpitala psychicznie moje dziecko,przydałaby się książeczka "Franklin idzie do szpitala" ale jej nie mam...może ktoś z was posiada?

Dobra idę dogadzac dzieciom,dziś Antek zażyczył sobie spaghetti :-)

biola należy wam sie samochód zastępczy:tak:musicie zadzwonic do ubezpieczalni osoby,która spowodowała wypadek:tak:i ja czekałam na kase 2 tygodnie:tak:

madbebe jeszcze raz 100 latek:-)

Anineczko- ja bym wyla juz od dzisiaj do dnia operacji i jeszcze potem na jej wspomnienie....takze rozumiem....szkoda,ze nie mam ksiazeczki....
Tichonku-ano racja z tym karmieniem...napewno mama musi byc baardzzooo zdrowa bo to mega obciazenie dla organizmu.
Kasiuleczka-mialam pisac-super kolczyki. Moja kolezanka tez robi bizuterie ta metoda. Robi tez wielkie piekne broszki. Przepiekna metoda!
Ewelcia-powodzonka u sadysty....btrrrrr....mnie to czeka w POlandii. Musze isc bo cos mam nadwrazliwego zeba. Tylko musze zabrac laktator bo bez znieczulenia ny dy rydy wiec bede musiala odciagnac mleko dla ssaka...

reklama
Do góry