reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia plaszczyk extra,bardzo mi sie podoba tez na taki poluje ale musze poczekac jak urodze.

Madbebe widze ze tez buszujesz na allegro :tak: ja tak samo hehehe duzo rzeczy zamowilam juz i poki co narazie zadowolona ze wszytkiego jestem.Zaraz wstawie przepis na bounty o ktory prosilas dopiero mi sie przypomialo :zawstydzona/y:

Renni jakie perfumki zakupilas?

Anineczko no ja jutro bede sie bawic w ogrodniczke :) sadzic bede swoje cebulki,kupilam tez lobelie ale w nasionach zobaczymy czy urosnie

Ostatnia edycja:
reklama
Mój P tylko wpadł z pracy,wykąpał się i tyle go widziałam:sorry2:Wychodne ma:sorry2:Wieczór się zapowiada z synem,lodami i Wall-Em:-DCoż...taki los ciężarnej:dry:Dobrze,że jeszcze dwóch chłopaków mi w domu zostało:-DNic,idę pod prysznic a potem seans z synami przed tv:tak:

Aniaa-to moniadan prosiła o przepis;-)ale i ja skorzystam:tak::-)
Ano buszuje trochę.Jakos nie mam tutaj weny i czasu do latania po sklepach a i wybór w PL jak dla mnie lepszy;-):tak:

Wika śpi,zaraz i ja idę bo pewnie znów będzie mnóstwo pobudek:baffled:A. pojechał po mamusie swa...:rolleyes2::oo2:
Postaram się wpadać tu coby odetchnąć trochę..Mam nadzieje ze będzie to możliwym..:blink:Do przeczytania!
..i dobrej nocki oraz jeszcze lepszego weekendu:tak:

tichonek-moj tez wybyl:tak:A czy twoj jest moze tam gdzie moj????

ania-Yves Saint Laurent-Belle D'Opium 50 ml do tego zel pod prysznic i body lotion za wszystko zaplacilam €49:cool2: (w bootsie), a normalnie same perfumki kosztuja ponad €70.

yslbd.jpg

Witam Matki Wariatki :-D:-D:-D:-D
Się uśmiałam z tymi 'binami' :-):-)

Boskie zakupy dla maluszków-aż się chce znowu wyprawkę kompletować :-)
Ale jeszcze troszkę, znaczy się w moim przypadku to przynajmniej 2 lata...
Mój A chciałby już, powiedziałam Mu, że jak będzie nosił ciążę (ja rodzić mogę), to nie ma sprawy, możemy mieć nawet drużynę piłkarską... :-D

Pauletta, zbieram się za napisanie PW, dzięki za odzew :-):tak:

Kamcia, super zakupy, jutro chyba wyborę się do miasta na poprawę humoru ;-)

Ja sobie w tym roku odpuściłam tłusty czwartek, na wakacjach w 10 dni przybrałam 4 kg i przeprosiłam się z panem Dukanem ;-)

Madbebe, płaszcz super. Ja na allegro nie wchodzę od jakiegoś czasu, bo przeginałam ;-)

Dziewczyny, nie chcę zapeszać, ale mój Franek przez całą zimę nie chorował, poza przeziębieniem, które witaminkami i nurofenem przegoniliśmy...
W zeszłym roku do maja miał 4 razy antybiotyk i już się wkurzyłam, bo ilez można, poszłam do health store, poradziłam się i od tamtego czasu podaję Mu Sambucus lub Sambucol (to samo tylko inne firmy) i echinaceę.. Dostaje też kinder biovital i odpukać (i splunąć 3 razy przez lewe ramię) mamy spokój...
Jak jest podziębiony dostaje końską dawkę wit c, ze dwa dni nurofen i jest ok ;-)

Anineczka, Twój nastrój to przynajmniej sinusoida, u mnie constans-wciąż nic mi się nie chce.... :baffled:

Macie może jakieś doświadczenia/informacje nt polskich przedszkoli w Galway ??

anineczko-ja mam dokładnie te sama sinusoide:tak:;-):-D
Doniczki nie ruszaj;-)huk z oknem;-)Zawsze lepiej sie zmywa jak widoki takie piekne:-D

Mama ostatnio zrezygnowała z cyfry bo znajomy elektronik,który z reszta pracuje przy sprzedaży tel.sat. polecił jej telewizje na kartę tvn. Mówi ze wychodzi najtaniej ze wszystkich dostępnych na rynku.Oczywiście nie ma dekodera z zatrzymywaniem i nagrywaniem,ale i tak się nad nią zastanawiam...;-)
Jeśli ktoś chce looknac..:blink:: telewizja na kartę

ja mam telewizje na karte:-Dznaczy sie dwa takie dekodery...generalnie jak dla doroslych to ok bo z bajek tylko disney channel jest...mam tez te przez neta czyli i cyfre i polsat:-Dta jest glowna telewizja w salonie a te na karte mamy w sypialni i w kuchni:-D

A wcześniej do bani idą się pochłostać:baffled:
przetłumacz proszę :-D:confused::dry:

Magdalena nooo jesteś,wracaj,wracaj kochana ;-)
zapiszę sobie te specyfiki na kartce,które podajesz Frankowi :tak::tak:
co do nastroju to obawiam się,że za długo mięliśmy zimę..to nic,że w Pl wciąż ta zima trwa i nie odpuszcza,ale tutaj stanowczo za długo trwała :-D
No ale kwiatuszki już rosną,u sąsiadów tyle żonkili w ogródku,że włącza mi się mały szabrownik i widzę je w swoim wazonie :baffled::szok: wstydź się Anka i tutaj po łapkach się biję :nerd::-D:-D

madbebe loooknęłam ..ciekawe propozycje z tą tv.:tak:
Ale ja już tak bardzo się przyzwyczaiłam do tej mojej cyfry :baffled:
donic nie ruszam,właśnie M mi się przyznał,że zamaszyście próbował otworzyc okno,ale poczuł opór.:-D

Margaritta pewnie biny gotuje :dry::-D:-D

Ciao!

Troche sie nie odzywalam ale czytalam na bierzaco wiec jestem w temacie :)
Pogoda nas ostatnio zdecydowanie rozpieszcza wiec bylam aktywna-wyjsciowo. Nareszcie czlowiek zaczyna odzywac,choc niestety kondycha nie ta....narazie. dzis A mial wolne,wiec wyskoczylam sama do sklepu i po drodze ze 3 razy siadalam. Z wozkiem sie latwiej idzie niz samemu...haha...nie ma sie na czym oprzec :) No nic-marudzic jednakowoz nie zamierzam. W tlusty czwartek objadlam sie jak prosie-choc paczka zadnego nie jadlam...ale buleczki,babeczki,fawory.....Najgorsze,ze Alus pofolgowal,jadl wczoraj duzo wszystkiego i dzis przerabane- rozwolnienie i bol brzucha...alez mi go bylo szkoda! NO a jutro do szkolki.
Dziewczynkom zakupowym gratuluje nowych dobytkow :) Ja sie juz nie moge doczekac moich zakupow dla mlodego..naszczescie niewiele tego bo tylko pieluchy i chustaale za to-kosztowne! Dlatego narazie zbieram jeszcze.
No nic-spadam..obiecalam mezowi wczesniejsze polozeie sie do wyrka....well
Magdaleno- ja tez daje Alowi Sambucol-swietny syrop:)

reklama
Do góry