reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek ja moge popilnowac Twojego synka.To poszalas ja w piatek mialam male szalenstwo zakupowe w Dublinie choc juz mnie kusilo zeby cos kupic dla malucha ale maluszek nasz dobrze sie ukrywa i nie chce pokazac plc :-) sobie kupilam sweterek a corci adidasy pumy z 40 euro przecenione na 18 byly:tak:Zastanawiasz sie nad sesja?ja czekam jak bede miala wiekszy brzuszek to tak mysle koniec marca poczatek kwietnia umowic sie z Patrycja na sesje
Fotelik w necie kupowalas?

Asienka _M Twoja cora przeurocza widzialam fotki na nk :-)

Pauletta fajna psinka

Madbebe moja ma kilka par z clarksa i nozka jej sie nie poci a buciki dla corci kupilas bardzo ladne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Madbebe moja jest najbardziej nieposłuszna, jeśli chodzi o skakanie po łóżku i wchodzenie i schodzenie z niego non stop, jeszcze trochę to nic nie będę mogła zrobić, już i tak co chwilę ją ściągam i tłumaczę, tłumaczę, tłumaczę:wściekła/y::confused2::confused2::eek: i nic. Jak się bardzo zdenerwuje to potrafi mnie uderzyć w twarz:sorry:, nie i nie chcę u nas na porządku dziennym. A jak powiem nie wolno to w czarną rozpacz wpada i strasznie krzyczy, rzuca wszystkim

Ostatnia edycja:
asienko-u mnie to samo_Odsunelam kanape od parapetu,wiec wspina sie na oparcie zeby dosiegnac gdzie jej sie zamani.Chyba trza to przetrwac,tylko jak?;-):eek:

Asieńko,Madbebe-jakbym o Danielu czytała-a wszyscy mówia,że niby taki on grzeczny...trochę to chamskie,ale z mojej strony przy takich atakach totalna olewka...Juz mi się nie chce brać,tłumaczyć,pokazywać,tłumaczyć,uspokajać,tłumaczyc...moze za wczesnie na to(?).Teraz najzwyczajniej on ryczy,kładę go na podłodze i po chwili przyplatuje sie z nowym genialnym pomysłem na rozrabianie:/Daję rade:)))i Wam życzę spokoju ducha:)))
AsieńkoM-przepiękny gest ze strony mężowskiego:)
Pauletta-na pierwszej fotce psiak wyglada na takiego duzego,ale przy Zuzi od razu widać,że aż tak wielki on nie jest-a i tak śliczny...z resztą obie panienki:)))
Cóżem to ja jeszcze chciała...
Tichonku-co Ty powiesz?Dobrze,że ja zadnego smska podobnej treści nie dostałam,bo własnie jutro z większą częścia rodziny na pierwsze USG sie wybieramy...Gratuluję zakupków-wiem jak to cieszy:)))
a ja teraz nie mam siły w rękach-taki lekki bezwlad czuję,bo postanowiłam się za dół wziąć...i lśni:)))Mogę jeść z podłogi;)i z kazdej innej części dołu:)
No nic to-lecę kończyć obiadek:)

Asieńko,Madbebe-jakbym o Danielu czytała-a wszyscy mówia,że niby taki on grzeczny...trochę to chamskie,ale z mojej strony przy takich atakach totalna olewka...Juz mi się nie chce brać,tłumaczyć,pokazywać,tłumaczyć,uspokajać,tłumaczyc...moze za wczesnie na to(?).Teraz najzwyczajniej on ryczy,kładę go na podłodze i po chwili przyplatuje sie z nowym genialnym pomysłem na rozrabianie:/Daję rade:)))i Wam życzę spokoju ducha:)))

Ja się tylko cieszę, że Ania takie akcje póki co odstawia przy mnie i M:-p:cool2:

Tichonku zapomniałam:zawstydzona/y: Myślałam, że Ty już dawno takiego smsa dostałaś ze szpitala, bo koleżanki, co w Rotundzie rodzą już dawno mówiły, że dzieci niew olno przyprowadzać do szpitala. Nie pisałam, bo myślałam, że i Ty o tym wiesz

Ciao!

Pauletta- psina jest poprostu cud miod-biszkopcik taki!! Gratuluje coreczki kolejnej!

Tesciowie pojechali wczoraj...ufff....sa ok ale na chwile,krotka chwile!
Wieczorem bylismy na urodzinkach:) Bylo milo:)

Dzis gotuje i gotuje...obiady na 2 dni dla nas i Ala, a ponziej jeszcze zebre upieke...bo ja musze piec co drugi dzien....takie jestesmy lasuchy!!

Oprocz tego wciaz zglebiam temat pieluch i moje pojecie o nich znacznie sie poszerza! Nie moge sie doczekac zakupow!!

reklama
Do góry