reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiem wiem czytalam co dziewczyny pisaly J jest tutaj ponad 5 lat i przez ten czas pracuje caly czas wiec mysle ze bez problemu powinnismy dostac ten paszport bysmy skladali o polski ale zalezy nam na czasie i z tego co wiem to irlandzki szybciej dostaniemy a o polski bedzie skkladac jak wrocimy z urlopu

reklama
Kamcia-dziękuję w imieniu Dadzi:)no i oby kurier wreszcie dotarł-i śnieg dopisał;)
Aaniu-moja mama też czeka na dokładny termin żeby zabookować bilet

Bry:-)
Wpadłam sprawdzić czy nasze mamuśki na wylocie już się rozpakowały ale widzę,że nadal czekamy:-)
Martuśka u Ciebie to już lada chwila..
A mnie na dziś udało się wcisnąć do innego niż mój ginekologa na USG 3D:-)Szukałam,szukałam i znalazłam:tak:O 16:30 mamy wizytę,trzymajcie,proszę kciuki żeby wszystko było w porządku i żeby się dzidziuś pokazał nieskromnie z genitaliami:-D
Choć i tak pewna jestem,że się pitolek pokaże a nie skrytka:-D
A stresssa już mam,że szok:baffled:
Napiszę po wszystkim,co i jak...

Wiem wiem czytalam co dziewczyny pisaly J jest tutaj ponad 5 lat i przez ten czas pracuje caly czas wiec mysle ze bez problemu powinnismy dostac ten paszport bysmy skladali o polski ale zalezy nam na czasie i z tego co wiem to irlandzki szybciej dostaniemy a o polski bedzie skkladac jak wrocimy z urlopu

Na polski czeka się dwa tygodnie, tylko akt urodzenia i zdjęcie trzeba:-), akt może być irlandzki

hej Wam!
ze mna podobnie jak z Pauletta..:sorry2:Ciezko wrocic na dawne tory;-)Ale robie,co moge:tak:Zrelaksowalam sie na calego w te wolne A.;-):-Dpo 2 latach trzezwosci..;-):-D

misia-zdrowka Alutkowi!
aania-my tez mamy irlandzki,ale u nas sie przeciagnelo ze wzgledow formalnych-brakowalo im papierow coby udowodnic rezydenture i dopiero za 3cim odeslaniem sie udalo:tak:Co do aktu urodzenia:confused:Ja dostalam nastepnego dnia po urodzeniu malej,wydrukowali od reki,w szpitalu:tak:
Tichonek
-kciuki zacisniete!
wilwia- my tez tak mielismy z poszukiwaniami chaty.Ale widocznie to nie byla ta 'wasza':tak:Znajdziecie fajowa,zobaczysz:tak:Powodzenia!

Wszystki chorowitkom duzo zdrowka,a mamom oczekujacym na dzidzie rychlego rozwiazania!
Ide sie pokrzatac bo malz niedlugo bedzie z pracy..:blink:

Tichonek-widzę,że się doczekać nie mogłaś tego 11go;)trzymam kciuki-nie ważne ptaszek czy skrytka-oby wsio oki było:)))
Madbebe-ale większość Mamuś chyba musi powrócić do"starej formy"-nie jesteś osamotniona:)Dobrze,że w ogóle jesteś:)

Witam dziewczyny!

Kamcia, no to organizuj ;-)
Mnie dziś wszystkie mięsnie bolą, bo ćwiczeniach

Tichonek i jak tam będzie Hania? ;-)

reklama
Tichonek to czekamy na relacje :-)

Lubiczanko no to fajnie ze do Ciebie Mama przyleci ja tak mysle kupic bilet na 11 czerwca ale jeszcze zobacze co w szpitalu powiedza w mojej przychodni mam dwie daty 14 albo 17 czerwca

Ostatnia edycja:
Do góry