reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny bo nam tu sie niedługo kolejka z małymi biustami ustawi:-D:-D No mnie też natura nie obdażyła najbardziej się cieszyłam cycolinami w ciąży a teraz znów takie pitunie a rzeby tak nie snęcić i poprawić sobie humorek to kupuje staniki z push-apami :-) Dobrze ze mój J woli pupe bo by się nadział;-):-):-)
lubicznko wiem wiem siedzę tu dobrze jak ogórek w słoiku:-D ale jak ma sie na powrot to trzeba sobie posmecić.
ewelcia86 przypomniałaś mi o hod-dogach my tu o parówkach a nie mówimy o tym co najsmaczniejsze z nich :tak:, na kolacje kupie co trzeba i bedzie produkcja.
misia misia gdzie jesteś co tam dziś pichcisz kobietko

reklama
Tichonek-nie no ja wiem przecież...a szczerze Ci powiem,że siedząc w domku na łeb mozna dostać-więc jak na razie cieszę się z uroków pogody,ale co potem?Moje plany biorą w łeb i co???Ale pozyjemy zobaczymy...a czegóż Ty się cykasz tego USG???Będzie co ma być:)))
A baba(czyt.ja)wzięła się za drożdżóweczki-a jakże...ale robić ich bez mąki się nie da-a ja twardo chciałam zaprzeczyć tej teorii i daWAJ!!!Na szczęście gdy rozczyn miał być już kontynuowany z resztą składników zauważyło to to(czyt.ja),że czeguś brak...i wioooo do sąsiadki:)Całe szczęście wyposażona była i produkcja mogła ruszyć dalej...teraz 40min czekania aż wyrośnie(jeśli wyrośnie;))
Madbebe,Pauletta-no patrzajta...ja Wam ponarzekam-cieszcie się,że są...a co mają powiedzieć te,których partnerzy muszą szukać cyca za pomocą lupy i pensetki???
Madbebe-uuu...coś Mała nie chce iść na współpracę z mamusią...Trzymaj się dzielnie:)
ahhhaaaa-Tichonek-jak to hallowenowe rzeczy porozwieszane?Tak jawnie w domu,w oknach?Bo my te ju zaczynamy,ale wciąż dzieciuom tłumaczę,że siara...i codziennie od przedwczoraj jedno cuś wyszukujemy:)

Ostatnia edycja:

Tichonek-kup se wieksze ubrania i nie marudz.Moge sie zalozyc ze schudiesz po tej ciazy,nie bedziesz wiedziala kiedy-nie dospisz,nie dojesz..i wrocisz do starych ciuchow.A czemu sie boisz USG?
Ale ja bym chciała do tych całkiem starych ciuchów wrócić,tych sprzed 20 kilo:-D:-D
A USG tak po prostu,bo pierwsze,bo jeszcze tak na prawdę nikt mi tej ciąży nie stwierdził,bo może tam Fasolki nie będzie,albo coś z nią nie tak:sorry2:

ahhhaaaa-Tichonek-jak to hallowenowe rzeczy porozwieszane?Tak jawnie w domu,w oknach?Bo my te ju zaczynamy,ale wciąż dzieciuom tłumaczę,że siara...i codziennie od przedwczoraj jedno cuś wyszukujemy:)
No,legalnie w oknach powywieszane,powystawiane w salonie:tak:Przecież to tylko 2 tygodnie to co mam czekać,żeby na parę dni tylko wystawić?:-DZresztą nie ja jedna na osiedlu:tak:

Tichonek-nie,no superaśchno.Ja jestem tego samego zdania:)))Tak samo z resztą przed Świętami:)
no i drożdżówki się pieką...mądra ja-lubiąca wyzwania nie upiecze bułeczki z czymś tam w środku ,tylko cuduje...no i wycudowałam z twarożkiem-w taki sposób sklecone,że pół nadzienia na blachach widzę:/Będą suche:/Bo ze mną już tak jest-zrobię wszystko-daj mi nazwę to upiekę czy ugotuję...ale czy efekt będzie należyty-nie dam słowa:/Zobaczymy-tak czy siak jmuż mi ślinka cieknie:)
MARTAAAAA-SZYmusiowi mojemu na 11miesięcy-BUZIAK I TULASEK...:*
misie__13_.gif

Ostatnia edycja:
Ja to nawet zadnych ozdob na hallowen nie mam:zawstydzona/y:jak mieszkalismy w Castlederomt to komu mialam wieszac krowa:-D:-D:-D
Moze dzis cosik zakupie bo lece na miasto.

Dziewczyny nie narzekac mi tu prosze na cyce!!!!powinniscie sie cieszyc ze Was natura porzadnie obdarzyla;-).
Tichonku nie stresuj sie tak...wsio na USG bedzie ok:tak::-)
Madbebe a ile drzemek ma Witka? chyba dwie?jak SZymko skonczyl rok to zaczal tylko raz spac w dzien...moze u was tez tak teraz bedzie???

Dobra bede leciec bo musze sie ogarnac i zaprawic sosik....

Ewelcia-a chociażby krowom-my w zeszłym roku mieszkaliśmy tam,gdzie nikomu by się włazić nie chciało żeby zapukać a mimo to chata była odstawiona(odstraszona?)i nawet słodycze mieliśmy przygotowane...ale nikt nie przyszedł-NIKT(teraz płaczę;))))
A-i właśnie zobaczyłam,że Twój Szym dzis też na"okrągło"więc i jemu na 20miesięcy na świecie cmokas

Tichonku,Lubiczanko dzieki wielkie za pamiec i zyczonka:)
Ale ze mnie matka mowie wam....ja sie od was dowiedzialam ze moj SZym konczy dzis miesiecy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
Poprostu nie wiedzialam ktory dzis jest......
Lubiczanko i jak ciasto na buleczki????straszna mam ochote na drozdzowy

spadam aciu-spacer....szym tak wola...mama aciu:-D

reklama
Do góry