reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Grecji?

witam "nowa" mame z grecji !!! :-):-):-):-)""niestety masz racje - bardzo mało nas tutaj .:-(
napisz prosze cos wiecej o sobie , goraco pozdrawiam:happy:

reklama
a co tu taka cisza moje drogie?
u nas trochę się działo, oj działo.
zaczęłam troszkę pracować i czasu coś brak na neta,
syncio po zapaleniu oskrzeli wydobrzał i zaraz załapał wirusowe zapalenie ucha:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i bez antybiotyku się nie obeszło:wściekła/y: i do tego gorączka też po raz pierwszy, umierałam ze strachu:tak::tak:
ja w między czasie doła załapałam, jesienna melancholia:angry::angry::angry:, do tego kg nie ubywało:wściekła/y::wściekła/y: więc doła jeszcze większego łapałam:-D:-D:-D
teraz wspomagam się lekarstwami zobaczymy co z tego wyjdzie:-)

nati jak mała Anna Maria? zdrowa? chodzi już sama?

netgirl jak przebiega ciąża? wszystko w porządku?

no i witam olivię, mam nadzieję że częściej tu będziesz zaglądać:happy:

pozdrawiam

widzę ze już na dobre zapomniałyście o tym forum:wściekła/y:
nati, wszystkiego najlepszego dla Anny Marii w dniu 1 urodzin!!!! zdrówka i uśmiechu na twarzy:-):-)

u nas w końcu spokój, Dominik po antybiotyku dostał wysypki, okazało się że uczulony jest na penicylinę, ale teraz już zdrowy i sobie w końcu spacerujemy:-):-):-)

pozdrawiam wszystkie nieobecne:-D:-D:-D

(nie ma to jak monologi)

morulik przynajmniej dobrze ze wiadomo co sie dzieje, nie za fajnie ze uczulony na penicyline ale fajnie ze wiadomo i ze mozecie wreszcie sie cieszyc spacerkami:-)

ja obecnie jestem w 7 tyg i 6 dniu ciazy i czuje ze bedzie chlopak :-) tylko strasznie slabo sie czuje :baffled:... trzymaj sie i pozdrowki

nati wszystkiego naj naj dla malej, oby juz sama chodzila!

nooo was to wywialo zupelnie..
ja generalnie mam problem ostatnio bo ciagle mi tak strasznie slabo.. mam problem nawet psa wyprowadzic na pol minuty na spacer... bo mam wrzenie ze zemdleje.. :/ mam nadzieje ze tak nie bedzie caly czas...i ze to sie zmieni..

hoop hooop

Witam Mamy z Grecji :-)
nie mieszkam w Grecji, ale mamy tam rodzinkę i właśnie we wrześniu zamierzamy odwiedzić po raz kolejny kuzynke męża niedaleko Nafplio:tak::-) mam dziecko na specjalnej diecie (ma AZS:baffled:) i stad moje pojawienie sie tutaj i pytanie: czy w Grecji mozna kupić mieso z indyka, lub cielęcinę?? bo jagniecine podejrzewam że łatwo dostać?? nie wiem po postu czy mam zabierac pozaprawiane mięso wsłoikach z Polski, cyz po prostu kupować i gotować wszytsko na miejscu:-)

pozdrawiam

mieso chyba mozna dostac kazde :) najlepiej poproscie kuzynke meza zeby sie zaopatrzyla przed waszym przyjazdem.. ona swoja okolice powinna znac najlepiej

ja mieszkam w grecji i mam coreczke polsko-grecka:)jestem tu nowa i poszukuje malzenstw mieszanych polki z grekami -pozdrawiam i prosze o pomoc:tak::tak::tak:

reklama
witaj reni33,
to miło że tu zawitałaś,choć temacik trochę ostatnio podupadł :wściekła/y:

nie jesteśmy małżeństwem mieszanym ale może będę mogła pomóc ?;-)
pozdrawiam

Do góry