reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamy z Grecji?

reklama
moje drogie gdzie się podziewacie?
my już drugi dzień na spacerku:-D:-D:-D, inhalacja odstawiona, katar się skończył,
a w dziecko jakby diabeł wstąpił:-D strasznie nerwowy od wczoraj , dosłownie krzyczy na nas:wściekła/y: mam nadzieję że to zęby, bo inaczej sobie chyba z nim nie poradzę:crazy:
a ja miałam wczoraj "swój" wieczór, upragniona wizyta u kosmetyczki(mimo święta:-)) dzisiaj jestem jak nowo narodzona:-D

netgirl jak się czujesz? dalej mdłości i wymioty?
ja tam poczekam do przyszłego roku ,żeby była różnica 2 lat.no i też chciałabym móc urodzić naturalnie więc się nie śpieszę z ciążą.

nati, jak tam Anna Maria? chodzi już?

I tak z ciekawości zapytam w jakich szpitalach rodziłyście?
I jak oceniacie opiekę?
Ja rodziłam w Jaso, ze względu na lekarza ale chciałabym coś usłyszeć o innych szpitalach.

no witam, ja mam ogromne problemy z netem.... :/

czuje sie odpukac poki co ok , da rade przezyc..

a szpitale... coz ode mnie nie uslyszysz zbyt wiele bo tez jaso rodzilam.. no oczywiscie zlego slowa na nich nie powiem, nikt bez usmiechu sie nie zblizal nawet, no i po tysiac razy pytanie czy wszystko ok czy bym nie chciala tabletki na bol itd:) generalnie rewelacja..

gratuluje spacerkow, to moze uda nam sie jakos spotkac wreszcie we 3 :)

WITAM KOLEŻANKI !!!
Anna Maria śpi więc mam chwilke. niestety jeszcze sama nie chodzi , choć ja już nie mogę się doczekać kiedy to nastąpi . a co do porodu to ja rodziłam w MITERA , podobnie jak Ty Aniu ze względu na lekarza no i znajoma pracuje w tym szpitalu , więc na atmosferę i personel nie moge narzekać , :-)
pozdrawiam was gorąco !!!:happy::happy::happy:
zazdroszcze wizyty u kosmetyczki , ja od miesiaca wybieram sie do fryzjera i wybrac się nie mogę .co najgorsze zamkneli zaklad fryzjerski , do którego chodziłam .
papa:happy2:

i ja mam chwileczkę,
dosłownie padam, ten dzieciak mi robi 3 pobudki w nocy i wstaje o 7.30, po prostu koszmar, i jak tu do pracy wrócić?? Dzisiaj zmieniamy mleko,kończymy z 2, może coś to zmieni , mam nadzieję:szok:

nati , ja do kosmetyczki to tak od wakacji się wybierałam, a u fryzjera byłam ostatni raz początkiem sierpnia, mam nadzieję że w przyszły miesiącu pójdę, bo później przed świętami to w zakładach będzie szał.Ja chodzę do centrum do Krzyśka, już od lat, i cale szczęście nie ma zamiaru zamykać:-), bo nie lubię zmian, typu nowy fryzjer czy kosmetyczka.

... znowu cisza ,
u nas w porządku , anna maria nadal sama nie chodzi :sad: , ale myśle , że za 25 dni w swoje pierwsze urodzinki odważy sie i postawi jakieś kroczki :rolleyes: .
a co u was kochane koleżanki ???:happy2::happy2::happy2:
jak mały , zdrowy już ? może w końcu uda nam sie spotkać ?

netgirl ... jak samopoczucie , daj znać kiedy bedzisz chciała sie spotkać !!!
całuski dla małej księżniczki !!!:-):-):-)
pozdrawiam

mi wreszcie naprawili internet wiec zagladam zagladam :)
ja dziekuje odpukac dobrze:) w srode do lekarza wizyta i "zobaczymy" :)

nati spotkanie to tak moze powiedzmy ze we wtorek ale to sie dogada ok? bo w poniedzialki juz mowilam ze nie moge bo mam zajete popoludnie:)

a moja wstaje ;] nie siada, nie chce siedziec ale stac stoi ;]
pozdrawiam was

reklama
Do góry