reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

hej

Jomi78 ..pewnie że możesz im nas wiecej tym lepiej a dzieci też bedą szczęśliwe że poznają nowego kolege

mnie też dzisiaj nie będzie ..jestem chora jakieś paskudne grypisko mnie złapało i nie chce rozsiewać zarazków ..moje dzieciaki tez kaszla jak gruźlicy ..a mój nos wygląda jak u Rudolfa tylko że nie świeci :-D

reklama
jomi78-pewnie,ze mozesz sie przylaczyc. Zapraszamy na spotkanka:-) W jakim wieku jest Jasio??

Didi-zdrowka, oby grypsko szybko Cie opuscilo ;-)

Dziewczyny bedziecie dzis w BB? bo niewiem czy przyjezdzac :confused::dry:

Hejka:-)
No ja sie nastawilam, ze jade. Choc przyznam sie, ze mam zawalony nochal no i cos glowa mnie pobolewa. NIc moze mi przejdzie jak Was zobacze:-D. To jak ile nas ma dzis byc???? Bo jak grono ma być znacznie pomniejszone to nie ukrywam, ze wole zostac w domu. Wiec laseczki odzywajcie sie, plisss

O kurcze,ale ze mnie gapa! Nie zauwazylam ze to spotkanie bylo dzisiaj ;-(((( Didi i Marcysia - dzieki za mile powitanie. Napewno sie zjawie tylko kiedy nastepne?
Jasko ma rok i 4 miesiace ;-) wiec juz taki wiekszy 'bobas' ;-))))
A gdzie zwykle sie spotykacie?

pozdrowionka

jomi78 a gdzie dokladnie mieszkacie? w jakiej czesci galway ? A spodkanie co drugi piątek w busybeez :) Ja juz zeszłam na wolne to może też mi sie uda czasem z Wami spodkać.

Ja niestety wróciłam do pracy i piątki pracuje:( Może kiedyś uda się dołączyć, a może by się spotkać o 15 kiedyś
(więc prosto po pracy bym wpadła):)))??

Mieszkamy z Jaskiem na Salthill, busybeez to Oranmore prawda? A w Galway sie nie sptykacie? Do Oranmore nie mam jak dotrzec ;-(((((

reklama
Do góry