reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

reklama
Hej dziewczynki!

Wpadam jak po ogien i to z ogloszeniem czyli na bezczela :) Przepraszam wiec z gory ale kurna chata na nic czasu nie mam...

Wiec oglaszam i prosze o rozprzestezenianie po znajomych.

[FONT=&amp]URODZINOWE PARTY[/FONT]
[FONT=&amp] w PLAY TOGHETHER !!![/FONT]
[FONT=&amp]Zorganizujniezapomniane przyjęcie [/FONT]
[FONT=&amp]urodzinowedla swojego dziecka[/FONT]
[FONT=&amp]wprzedszkolu Play Toghether[/FONT]
[FONT=&amp]Cena: €10 za dziecko[/FONT]
· [FONT=&amp]Maksymalna liczba małych gości - 15 [/FONT]· [FONT=&amp]Dorośli goście wstępwolny :)
Macie Państwo zatem okazję zaprosić za jednym razem również bezdzietnych gości: babcie czy chrzestnych, dla których często trzebaorganizować osobne przyjęcie w domu [/FONT]· [FONT=&amp]
Minimalna kwota za wynajem przedszkola - €100
[/FONT][FONT=&amp]Cena obejmuje:[/FONT]Ø [FONT=&amp]wynajem dwóch salprzedszkolnych, wyposażonych w zabawki, stoliki i krzesełka na 2 godziny,
[/FONT]Ø [FONT=&amp]udekorowanie sali materiałami dostarczonymi przez rodziców
,[/FONT]Ø [FONT=&amp]oprawę muzyczną i kulędyskotekową.[/FONT]
Ø
[FONT=&amp]dostęp do kuchni - możliwośćzrobienia kawy, herbaty[/FONT]
Ø
[FONT=&amp]możliwość przyniesieniawłasnego poczęstunku lub skorzystania z naszego cateringu*
[/FONT]Ø [FONT=&amp]posprzątanie po imprezie.[/FONT][FONT=&amp] Taka oferta daje Państwuniepowtarzalną okazję do stworzenia atmosfery prawdziwego urodzinowego balu wedługwłasnej inwencji, uwzględniając zainteresowania i upodobania małego jubilata,bez potrzeby martwienia się o powierzchnię na zabawę i tańce. Nie straciciePaństwo również czasu i energii na przygotowania np.: pompowanie balonów i sprzątaniepo udanej zabawie!!! [/FONT]
[FONT=&amp]Szczegółowe informacje oraz rezerwacja :[/FONT]
[FONT=&amp]Iwona tel:0833187143[/FONT]
[FONT=&amp]* Przyjęcia urodzinowe organizujemy tylko wweekendy ( sobota i niedziela).[/FONT][FONT=&amp]* Dlazainteresowanych dysponujemy mini cateringiem : domowe muffiny z kremami, polewamioraz patery z kanapkami.[/FONT]

Hejka
Kamcia spotkanko wypada dzis ale tak jak napisała Marcysia ostatnio frekwencja jakos niedopisuje, wiec nie wiem jak bedzie dzis.
Mnie niestety dziś nie bedzie.
Kamciu Wszystkiego Najlepszego!!!:-D:-D:-D

Marcysia a moze fryzjerka Monika ta z salonu na Dougishce? Ja z niej zadowolona jestem a i Larcia podobno tez u niej bywa:tak::-).

Ostatnia edycja:
Marcysia ta Monika robi tez w domu:tak: bo mnie robiła. Tu masz jej nr 087 6317959. Zadzwoń i zapytaj jej:-)

frog-dzieki kochana:-) nic nie wiedzialam,ze robi w domu. Kiedys bylam u niej tylko w salonie i bylam bardzo zadowolona. jeszcze raz dzieki za info:-)

ciag dalszy poszukiwan fryzjerki ;) Monika, ktora frog polecala wlasnie jest na urlopie :-( i bedzie dostapna za 3 tyg a ja potrzebuje na juuuuuuuuz. Plissssss znacie kogos??

reklama
Do góry