reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

reklama
No ja mam nadzieje,ze to jutro to nadal aktualne:-)
Larcia postaraj sie kochana byc:tak:
Gosikmor i do Ciebie tez dojade:-)JAk sie uda to w nastepnym tygodniu oplace wszystkie "formalnosci" z autem:tak:

Hejka:-) no ja rowniez mam nadzieje, ze sie widzimy. Ja na pewno bede:-p
Larcia nie ociagaj sie tylko dojedz:tak:choc wiem ze to dla ciebie bedzie męczące:sorry:
Do zobaczenia

Hejka:zawstydzona/y:a mnie strasznie wstyd, odebrałam mlodego z przedszkola dałam mu obiad no i .... zasnełam na kanapie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:kiedy on jadł, a poniewaz powiedzialam W ze mam dla niego niespodzianke i nic wiecej wiec sie dziecko nie upominalo i matki nie obudziło. Tak wiec sorrki, ze nawaliłam, troche mi teraz łyso:sorry2:

No i co...:-)Frekfencja dzis marna na spotkaniu,ale dalysmy rade:-)
Frog a tam zaraz lyso,w ciazy jestes to musisz wypoczywac;-)NAstepnym razem powiedz Wiktorkowi wprost o niespodziance,to Ci dziecko nie pozwoli zasnac:tak:
Dziekuje dziewczynki za dzisiejsze pogaduchy i mam nadzieje,ze za 2 tygodnie widzimy sie znowu-w wiekszym gronie;-)

Hej Kobitki :-) bardzo żałuję że nie mogłam przyjechać, ale Sergiuszek mi się rozchorował i ma śpiczki do pasa :-( a mnie mdłości i zawroty głowy wykańczają. Mam nadzieję, że następnym razem uda nam się dojechać na spotkanko. Pozdrawiam Was gorąco :-)

Wilwia sęk w tym , ze jak ostatnim razem mu powiedzialam, ze po przedszkolu jedziemy do BB to on nie chcial isc bo on woli od razu do BB pojechac:sorry2:. Nastepnym razem jak bedziemy wracali z przedszkola to mu powiem, ze w nagrode za dobre zachowanie dzis pojedziemy do BB to on mi nie odpusci i na bank nie nawalę;-):tak::-p
Najwazniejsze, ze spotkanko sie Wam udało.
Margit duzo zdrówka dla S no i dla ciebie konca mdłosci. A byłaś juz u lekarza? Moze kawka po niedzieli jak sie lepiej poczujecie?

Frog- Ty sie spotkaniem nie przejmuj tylko wypoczywaj jak najwiecej:tak: rozumiemy Cie doskonale;-)widze, ze W ma takie samo podejscie jak Norbert- jak mu powiem za wczesnie, ze jedziemy do BB to tez do przedszkola nie chce isc:baffled::baffled:
margit-zdrowka dla synka i oby Tobie mdlosci szybko przeszly ;-)

reklama
Frog4 kawka bardzo chętnie, będziemy w kontakcie tel. U lekarza byłam, w następny czwartek mam umówione wcześniejsze usg w szpitalu.
Marcysia365 dziękuję Wam za troskę :-) teraz na pewno poczujemy się lepiej :tak:

Do góry