reklama
wilwia
Fanka BB :)
No ja mam nadzieje,ze to jutro to nadal aktualne:-)
Larcia postaraj sie kochana byc
Gosikmor i do Ciebie tez dojade:-)JAk sie uda to w nastepnym tygodniu oplace wszystkie "formalnosci" z autem
Larcia postaraj sie kochana byc
Gosikmor i do Ciebie tez dojade:-)JAk sie uda to w nastepnym tygodniu oplace wszystkie "formalnosci" z autem
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
hej! no i co z Wasza obecnoscia kochane spedzilysmy milo czas z Wilwia i Martuska a reszta do raportu ;-)
Hejkaa mnie strasznie wstyd, odebrałam mlodego z przedszkola dałam mu obiad no i .... zasnełam na kanapiekiedy on jadł, a poniewaz powiedzialam W ze mam dla niego niespodzianke i nic wiecej wiec sie dziecko nie upominalo i matki nie obudziło. Tak wiec sorrki, ze nawaliłam, troche mi teraz łyso
wilwia
Fanka BB :)
No i co...:-)Frekfencja dzis marna na spotkaniu,ale dalysmy rade:-)
Frog a tam zaraz lyso,w ciazy jestes to musisz wypoczywac;-)NAstepnym razem powiedz Wiktorkowi wprost o niespodziance,to Ci dziecko nie pozwoli zasnac
Dziekuje dziewczynki za dzisiejsze pogaduchy i mam nadzieje,ze za 2 tygodnie widzimy sie znowu-w wiekszym gronie;-)
Frog a tam zaraz lyso,w ciazy jestes to musisz wypoczywac;-)NAstepnym razem powiedz Wiktorkowi wprost o niespodziance,to Ci dziecko nie pozwoli zasnac
Dziekuje dziewczynki za dzisiejsze pogaduchy i mam nadzieje,ze za 2 tygodnie widzimy sie znowu-w wiekszym gronie;-)
Hej Kobitki :-) bardzo żałuję że nie mogłam przyjechać, ale Sergiuszek mi się rozchorował i ma śpiczki do pasa :-( a mnie mdłości i zawroty głowy wykańczają. Mam nadzieję, że następnym razem uda nam się dojechać na spotkanko. Pozdrawiam Was gorąco :-)
Wilwia sęk w tym , ze jak ostatnim razem mu powiedzialam, ze po przedszkolu jedziemy do BB to on nie chcial isc bo on woli od razu do BB pojechac. Nastepnym razem jak bedziemy wracali z przedszkola to mu powiem, ze w nagrode za dobre zachowanie dzis pojedziemy do BB to on mi nie odpusci i na bank nie nawalę;-)
Najwazniejsze, ze spotkanko sie Wam udało.
Margit duzo zdrówka dla S no i dla ciebie konca mdłosci. A byłaś juz u lekarza? Moze kawka po niedzieli jak sie lepiej poczujecie?
Najwazniejsze, ze spotkanko sie Wam udało.
Margit duzo zdrówka dla S no i dla ciebie konca mdłosci. A byłaś juz u lekarza? Moze kawka po niedzieli jak sie lepiej poczujecie?
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
Frog- Ty sie spotkaniem nie przejmuj tylko wypoczywaj jak najwiecej rozumiemy Cie doskonale;-)widze, ze W ma takie samo podejscie jak Norbert- jak mu powiem za wczesnie, ze jedziemy do BB to tez do przedszkola nie chce isc
margit-zdrowka dla synka i oby Tobie mdlosci szybko przeszly ;-)
margit-zdrowka dla synka i oby Tobie mdlosci szybko przeszly ;-)
reklama