reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z FRANCJI!

yasemin : bardzo fajne rzeczy !!!!!!! super masz pomysly ! sama bym chciala umie ctakie rzeczy robic ..; a najbardziej chyba ... odnawiac i malowac meble... dekoracje pokoi robic Hmmmmmmmmmm ... :)

reklama
Moje haslo na dzis :-D

Załączniki

• 1380541665536.jpg
    1380541665536.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 39
Cofam sie w poszukiwaniu pieknych kwioootkow YASEMINE-no i coooo????Nie ma ich???
Yasemine-usunelas cy cus?????:confused:

Dziewczynki;z przyjemnoscia informuje ze jestem na urlopie przymusowym;czyli zwolnieniu chorobowym az do wrotku:)))))
Zapalenie oskrzeli;))))))))))))

W poszukiwani czegos interesujacego natknelam sie na cos innego takze interesujacego do poczytania;
Francja - Forum fotograficzne
greg-lecki;ten facet dobrze pisze!!!Czasami jak czytam po raz enty zastanawiam sie jak to mozliwe zeby mial identyczne przmyslenia do moich?
Powiedzcie mi;jak to mozlize ze ludzie tak szybko sie zmieniaja?
Obserwowalam tak wiele razy w Anglii biednych ludzi przyjezdzajacych za chlebem,zeby cos tam uciulac.W jednych parach spodni chodzili przez miesiac,koszule te same plus te co w fabryce dali.A jak wzieli wyplate,zmiana wizerunku,pokora poszla w niepamiec i jad anty-obcy!
W Anglii jest tak liczna fala emigrantow z calego swiata,ale najwieksza z Indii,Pakistanu no i Polski.
Te nacje byly mniejszoscia od dawien dawna tam;w przeciwienstwie do licznej fali naszych rodakow.
Lecz to niestety nasi rodacy rozsiewaja tam najliczniejszy zamet rasistowski!!!!Dlaczego?
Dlaczego tak jest,ze nie potrafimy wspolzyc z innymi nacjami?Gdziekolwiek bysmy sie nie pojawili?Boze jak to boli:-(

Opowiem wam historyjke z zycia wzieta moze bedzie latwiej?;

Pewnego razu maz wyszedl na spacer wieczorem,do centrum miasteczka w ktorym mieszkalismy.
Byl piatek wiec masa ludzi pielgrzymowala do barow i dyskotek.
Przechodzac kolo baru polskiego natknal sie na kolege z ktorym mieszkalismy przez poltorej roku.Zaczeli rozmawiac i w tym czasie wylazl z baru lysy,'koks' mowiac do kolegi;*****,o czym ty gadasz z tym czernuchem???
On nie mial pojecia ze moj maz mowi i rozumie jego mowe.Wywiazala sie wojna slowna oczywiste bo maz nie pozostal mu wierny i w tym samym czasie wylecialo podobnych lysych koksow kilku z baru!!!
Koks ktory sprowokowal problem byl niezle wstawiony,zamachnal sie na meza a ten uniknal;koks przewrocil sie............krzyczac;))))Reszta koksow myslala ze maz go polozyl i chcieli sie z nim rozprawic.W tym czasie przyjechala policja bo kamera monitoringu byla w poblizu i 'zdjela'koksow ktory nie po raz pierwszy wywolali podobna burde!Meza odwiezli mi do domu:)))))))))))))
Spotkalismy nie raz w pozniejszym czasie 'koksa' ktory ublizal i chcial sie bic,jak pies z podkulonyl ogonem przechodzil na druga strone i unikal kontaktu wzrokowego!

Nie jeden raz kiedy maz slyszal w fabryce;osz *****!Znowu jakiegos czarnucha dali?!
To my Polacy!!!!!

Dlaczego nigdy nie slyszalam z ust Anglika;oo fuckk!Againg fucking Polish?!
Kiedy kolejne fale przyjezdzaly i fabryki zatrudnialy coraz wieksza ilosc nowo przybylych????

Przyjezdzajac tutaj zaobserwowalam(a jestem na to holernie wyczulona)podobne sytuacje!
Niedawno,ponownie uslyszalam;aaaaaa...Arab!:dry:
Jakby wszyscy ludzie byli tacy sami?
Jak to jest?

reklama
Do góry