reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ełku lub okolic

reklama
Dziękuję Basiu!! Nina ma już 8 dni a ja jestem wyczerpana opieką nad nią, muszę się przestawić. No i oby się zdrowo chowała! ;D

Niestety to są uroki macierzyństwa.Teraz odpoczniemy dopiero jak dzieci będą dorosle bo wcześniej raczej nie da sie.Życzę dużo zdrówka małej a mamie cierpliwości.

Zaglądam tu co jakiś czas, fajnie, że w końcu ktoś się odezwał :-D. Ja mam czterolatke i dwulatke i mieszkam pod Ełkiem od 5 lat.

Ps. gratulacje dla młodej mamy i wyrazy współczucia dla mamy aniołka

A no trzeba rozruszać:tak:. Brakuje mi znajomych mam z małymi dziećmi do pogadania:-) Jak już wyżej wspomnialam dopiero od 5 lat tu mieszkam i mam szczęście poznawać same bezdzietne dziewczyny lub z podrośniętymi dziećmi.

reklama
A gdzie wcześniej mieszkałaś?
Ja również troszkę osamotniona jestem, bo mąż jest daleko, rodzice i teściowie to nie to samo, nie mam już tak czasu dla koleżanek, które nie zawsze mnie rozumieją, bo niestety żadna z nich dzieci jeszcze nie ma-jestem 1 która się wyłamała. Rodzeństwo mam za granicą lub daleko w Polsce i każdy dzień wygląda tak samo, nie mam czasami nawet do kogo buzi otworzyć w ciągu dnia więc zaczynam mówić sama do siebie, gdy śpi mała a gdy nie to nawijam do niej...:laugh2:

Do góry