myangel, mialam probelm z ciaza w irlandii, plamilam i krwawilam przez tydzien, polecam z calego serca pania ANTEPOWICZ Z MEDICUSA przpisala mi lek napodtrzymanie czym prawdopodobnie uratowala zycie dziecka.ODRADZAM ROBERTA DYBKOWSKIEGO KTORY ZLEKCEWAZYL TYGODNIOWE KRWAWIENIE I MOJE PYTANIE CZY WZIAC LEK NA PODTRZYMANIE ktory mialam zapisany po wczesniejszym plamieniu na wypadek nastepnego.nie zasugerowal nawet aby lezec. Pozdrawiam i powodzenia
reklama
drogie Mamuski!
poniewaz moja mloda sypia krotko a jest wiele rzeczy do zrobienia, nie przeczytalam wszystkiego co tu sie do tej pory wydarzylo, wiec nie wiem czy macie jakies pory spotkan?
czy sa jakies mamy w okolicach dun laoghaire?
bardzo chetnie wybralybysmy sie z milena ktora za tydzien konczy rok na spacer z mamuskami i pociechami, pozdrawiamy!!!
ps.jakich pediatrow polecacie?
milego dnia
poniewaz moja mloda sypia krotko a jest wiele rzeczy do zrobienia, nie przeczytalam wszystkiego co tu sie do tej pory wydarzylo, wiec nie wiem czy macie jakies pory spotkan?
czy sa jakies mamy w okolicach dun laoghaire?
bardzo chetnie wybralybysmy sie z milena ktora za tydzien konczy rok na spacer z mamuskami i pociechami, pozdrawiamy!!!
ps.jakich pediatrow polecacie?
milego dnia
S
sandrulińska
Gość
witam Kalinaa
ja mieszkam w ballybrack obok dun laoghaire mam dwójke dzieciaków i też chętnie pospacerowałabym i wypila herbatke z jakąs mamusia
ten watek jest troche opuszczony ale na wątku mamy z stillorgan, sandyford dunddurm i okolic dziewczyny czescie sie udzielają :-) ja tez w sumie jestem tu nowa i w zeszłym tygodniu pierwszy raz spotkalam sie z dziewczynami i dzieciakami i bylo bardzo milo
ja mieszkam w ballybrack obok dun laoghaire mam dwójke dzieciaków i też chętnie pospacerowałabym i wypila herbatke z jakąs mamusia
ten watek jest troche opuszczony ale na wątku mamy z stillorgan, sandyford dunddurm i okolic dziewczyny czescie sie udzielają :-) ja tez w sumie jestem tu nowa i w zeszłym tygodniu pierwszy raz spotkalam sie z dziewczynami i dzieciakami i bylo bardzo milo
Ostatnio edytowane przez moderatora:
S
sandrulińska
Gość
wysłałam Ci wiadomość na samej górze powinna się pokazać:-)
S
sandrulińska
Gość
niestety nie
karolinanicola5
karolina
Hej na tej str podczytuje Was od dawna ale postanowiłam dopiero teraz się ujwanić więc mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swego gronka. Ogólnie tyle o ile działam na str mamy z irlandii choć widzę że tu też panuje fajna i milutka atmosferka.
Więc witajcie:-):-)
Więc witajcie:-):-)
reklama
S
sandrulińska
Gość
hi girls!
Kalinaa nie mam pojecia gdzie to mozesz kupic nigdy tego nie potrzebowałam, tylko raz po porodzie do podmywania sie i mama mi przywiozla z polski, ale juz tego nie mam
karolinanicola a pewnie;-):-)
miłego deszczowego dnia dziewuchy
Kalinaa nie mam pojecia gdzie to mozesz kupic nigdy tego nie potrzebowałam, tylko raz po porodzie do podmywania sie i mama mi przywiozla z polski, ale juz tego nie mam
karolinanicola a pewnie;-):-)
miłego deszczowego dnia dziewuchy
Podziel się: