reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Dublina!

przed porodem słyszałam duzo dobrego na temat Rotundy a jesli juz ktos miał jakies' ale' to wydawało mi sie ze przesadza i oczekuje zbyt wiele :)myslałam ze przyjde : urodze i wyjde :) a tu klops :) ale nie bierzcie sobie do siebie tego przyszłe mamusie majace zamiar rodzic w rotundzie < nie chciałabym kogos przestraszyc> po prostu ja miałam mniej farta :)

a jak z tymi spotkaniami?? sa jakies mamy z maluszkami chetne na spacerki ?? chociaz ostatnio pogoda nie dopisuje :( no moze dzis troszke lepiej :) ja własneioe wychodze na troche , mam nadzieje ze nie zacznie lac :)
milego popoludnia

reklama
a jak z tymi spotkaniami?? sa jakies mamy z maluszkami chetne na spacerki ?? chociaz ostatnio pogoda nie dopisuje :( no moze dzis troszke lepiej :) ja własneioe wychodze na troche , mam nadzieje ze nie zacznie lac :)
milego popoludnia

moja propozycja ciągle aktualna, kto chętny, podam namiary na pw i zapraszam do mnie-ja siedzę w domku z mlutką, nie pracuję, więc czasu mam mnóstwo!!!

Kasia, wieloryby!!!:-D:-D

Ja moge Antepowicz z Medicusa... chociaz do niej moga byc dlugie kolejki. No i Medicus jest najblizej mnie to potem mozna na kawke wpasc :) Medicus - strona główna
A inni... szwagierka byla niedawno u dr Czajkowskiej w EMC , no i wyszla bardzo niezadowolona. Podobno oschla, nieprzyjemna, znalazla jej jakies miesniaki na macicy,m nic nie powiedziaja co to po co i dlaczego, i wrocila dziewczyna do domu uryczana przekonana ze umiera EMC Health Care Ltd.

No ja też z czystym sumieniem mogę polecić dr. Antepowicz z Medicusa :tak:

Nie polecam - dr. Roberta Dybkowskiego (obecnie ma swoją prywatną praktykę) oraz dr Zbigniewa Banaczka (z Polmedu)

reklama
hej
zaglądam tu od czasu do czassu bo zazwyczaj niezbyt dużo osob a tu tyyyle postów do czytania tym razem.
Ja jestem za jakimś spotkankiem (ja też narazie bez autka :( )
mieszkam w d15, ale miejsca nie ma wiekszego znaczenia-byleby mozna tam dojechac bez auta :)
ja w ciazy chodziłam do dr.dybkowskiego i byłam zadowolona,a teraz musze sie zebrac i isc znowu..

Do góry