reklama
biola
szczęsliwa mama
oj niepewna zaraz bedzie napewno padac oczywiscie jak bede szla do pracy
witam,
mieszkam w tallaght (d24), i jak pewnie wiekszosc tutejszych mam narzekam troszeczke na "irlandzka" nude (szczegolnie przy "irlandziej" pogodzie) ....
dajcie znac jesli tez macie troche wolnego czasu , chetnie sie spotkam , poplotkuje itd...
mama 3latka
ilona somes@wp.pl
mieszkam w tallaght (d24), i jak pewnie wiekszosc tutejszych mam narzekam troszeczke na "irlandzka" nude (szczegolnie przy "irlandziej" pogodzie) ....
dajcie znac jesli tez macie troche wolnego czasu , chetnie sie spotkam , poplotkuje itd...
mama 3latka
ilona somes@wp.pl
Hej Somes:-) a wiesz , gdzie jest Stepaside?:-) Ja zapraszam na kawkę!! i inne dziewczyny również, jeśli mają ochotę!! Ojj jak mi brakuje jakiejś żywej duszy tutaj:-( W Dublinie mieszkam od marca:-)
Kobietki może słyszałyście, jaką fajną grupkę stworzyły sobie babeczki z Limerick!! spotykają się, wymieniają książkami, gadulą sobie...I o to chodzi! możemy zrobić podobnie tu w "stolycy''
Kobietki może słyszałyście, jaką fajną grupkę stworzyły sobie babeczki z Limerick!! spotykają się, wymieniają książkami, gadulą sobie...I o to chodzi! możemy zrobić podobnie tu w "stolycy''
Ostatnia edycja:
witam,
ja jestem jak najbardziej za, jeszcze sie dziwie ze takiej grupy nie ma ! tymbardziej przy takiej pogodzie jak dzis gdzie nie ma co robic bo cigle pada..... wiec do roboty, czy ktos jeszcze jest z okolic tallaght ?
ps Stepaside to chyba gdzies w okolicach einskerry z tego co pamietam , wiec jednak kawalek odemnie ....
ja jestem jak najbardziej za, jeszcze sie dziwie ze takiej grupy nie ma ! tymbardziej przy takiej pogodzie jak dzis gdzie nie ma co robic bo cigle pada..... wiec do roboty, czy ktos jeszcze jest z okolic tallaght ?
ps Stepaside to chyba gdzies w okolicach einskerry z tego co pamietam , wiec jednak kawalek odemnie ....
anineczka
królowa mrówek :P
Hej
A ja z county Dublin,liczy się
Do Tallaght mam nie daleko autem tylko auta i prawka brak
A ja z county Dublin,liczy się
Do Tallaght mam nie daleko autem tylko auta i prawka brak
Ja przyznaję, że jestem kompletne dno jeśli chodzi o orientację w terenie Nie wiem, gdzie jest Newcastle, a o Tallagh tylko słyszałam. A Enniskery....autem jedziemy tam ok. 20 minut, więc trudno powiedzieć, czy Stepaside jest blisko Enniskerry:-) muszę wszystko na mapie obcykać.
To co babeczki-wpadacie? aaa, ja też bez prawka...:-(
To co babeczki-wpadacie? aaa, ja też bez prawka...:-(
czesc dziewczyny gratulacje dla przyszłych i obecnych mam
ja jestem szczesliwa mamuska 3 miesiecznego Kubusia
rodziłam w szpitalu Rotunda i nie wspominam tego wydarzenia dobrze , ale najwazniejsze ze syn jest zdrowy a ja juz doszłam do siebie po dlugim i ciezkim porodzie
jestem z dublin 15 a dokładnie royal canal park kolo aschtown i z checia spotkam sie z mamuskami z d 15 i okolic
buziaki
ja jestem szczesliwa mamuska 3 miesiecznego Kubusia
rodziłam w szpitalu Rotunda i nie wspominam tego wydarzenia dobrze , ale najwazniejsze ze syn jest zdrowy a ja juz doszłam do siebie po dlugim i ciezkim porodzie
jestem z dublin 15 a dokładnie royal canal park kolo aschtown i z checia spotkam sie z mamuskami z d 15 i okolic
buziaki
reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Ale nam obrodzilo w nowe mamy
A ja jestem z Dublin 7... szkoda ze pogoda do d.... taka dobijajaca.. zupelnie nie sprzyja wyjsciom z domciu...
A ja jestem z Dublin 7... szkoda ze pogoda do d.... taka dobijajaca.. zupelnie nie sprzyja wyjsciom z domciu...
Podziel się: