reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Dublina!

agusik78 mieszkam na Finglasie, blisko lotniska, a przeprowadzam się niedaleko:-)
Od dłuższego już czasu krążymy po tym osiedlu;-) Teraz idziemy jakby 'na swoje';-).
Czekamy na Mateuszka.

Rzeczywiście przechwaliłam troszkę tę pogodę, już zdążyło pokropić, a słoneczko zrobiło się bardzo nieśmiałe i ledwo, ledwo się przebija przez chmury:-(.
Ale jak to na wyspie, codziennie trzeba szukać jakiś pozytywów, a więc nadal jest w miarę ciepło;-):-D.

reklama
A mnie sie podoba dzisiejsza podoga :) Lubie jak troszke wieje, jest sloneczko i troche niebieskiego nieba :tak:. Za chwile idziemy na spacerek, ale czekam az Mlody skonczy kupke robic :-D i jeszcze przewijanko nas czeka:-).
Milego dnia Wam zycze dziewuszki!
Buzka!

agusik78 mieszkam na Finglasie, blisko lotniska, a przeprowadzam się niedaleko:-)
Od dłuższego już czasu krążymy po tym osiedlu;-) Teraz idziemy jakby 'na swoje';-).
Czekamy na Mateuszka.

Rzeczywiście przechwaliłam troszkę tę pogodę, już zdążyło pokropić, a słoneczko zrobiło się bardzo nieśmiałe i ledwo, ledwo się przebija przez chmury:-(.
Ale jak to na wyspie, codziennie trzeba szukać jakiś pozytywów, a więc nadal jest w miarę ciepło;-):-D.
;-)Ja też mieszkam niedaleko lotniska,tylko,że w Swords.A co do przeprowadzek to my też,tak jak Wy,przeprowadziliśmy się dosłownie ulicę dalej(na tym samym osiedlu):tak:i choć jeszcze 0,5 roku do końca umowy,wciąż na Dafta zaglądam-co tam słychać nowego(znów na naszym osiedlu):-D.Mój mąż się śmieje,że ja to chyba lubię się przeprowadzać:eek::happy::happy:.Czemu nie,tylko te wszystkie zmiany adresów:szok::shocked2::-)

Właśnie, właśnie, te telefony później, żeby zaktualizować adresy:eek:
I pakowanie, nie lubię:no:, ale lubię od czasu do czasu tak zaczynać coś od nowa.
Fajny jest ten stan ekscytacji nowym miejscem i planowanie, w którym miejscu co stanie w mieszkanku:-D

manija udanego spacerku! A jak się chowa Młodzieniec?

Witam piękne panie:-)
Ale tu cisza nastała....Czekam,aż mi włoski wyschną i idę z młodym po sklepach połazić:tak:Tzn.ja łażę,dziecko za sobą ciągam,a ono jakoś średnio zainteresowane,ale za to bardzo znudzone!No,trudno,takie mu mamusia rozrywki serwuje,musi ścierpieć;-)

dziewczynki, pisałam to już na innym wątku, ale nie każda mogła tam przeczytać... ;-)
mam kilka książek w pdf, gdyby któraś była zainteresowana to proszę o adres @ i wam podeślę.

Witam:)
Jeśli nie byłby to problem to ja prosiłabym o :
- Język niemowląt, Tracy Hogg
- Pierwszy rok życia

- Poradnik opieki i pielęgnacji małego dziecka, Zawitkowskiego
- Uśnij wreszcie, jak pomóc dziecku zasnąć
- Język dwulatka, Tracy Hogg
- Jak nauczyć małe dziecko czytać

a to mój e-mail: agus_kula@wp.pl
Dziękuje ślicznie:-):-)

Witam:)
Jeśli nie byłby to problem to ja prosiłabym o :
- Język niemowląt, Tracy Hogg
- Pierwszy rok życia

- Poradnik opieki i pielęgnacji małego dziecka, Zawitkowskiego
- Uśnij wreszcie, jak pomóc dziecku zasnąć
- Język dwulatka, Tracy Hogg
- Jak nauczyć małe dziecko czytać

a to mój e-mail: agus_kula@wp.pl
Dziękuje ślicznie:-):-)
Aguś wysłane, mam nadzieje że doszło :-)

barmanka79 Doszło wszystko:-) dziękuje:-):-) mam już na kompie i zaczynam przeglądać. Życzę milej nocki wszystkim Mamusią i ich Skarbom:***

reklama
Cześć Dziewczynki:-) W końcu może będę mieć czas troszkę popisać:-):-) Moja Kruszynka coś złapała ale w końcu jak mama smarka to nie ma co się dziwić. Taka jakaś dziwna jest... Dużo śpi ale tak dziwnie.. W sumie nie płacze więc gardełko jej nie boli ale czasami jak coś "powie" to tak jakby z chrypką. Z noska się nie leje ale chyba jakieś gile wyciągnęłyśmy... w nocy temperaturę miała podwyższoną 37,8 i widać że jej się pić chce. Na apetyt nie narzeka. No i nie wiem co to będzie w nocy.... wizytę u lekarza mamy dopiero jutro o 18.....:no::no::no::no:
Manija jak tam próby robienia zdjęcia Franusiowi???
Pozdrowienia dla wszystkich:****

Do góry