reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Dublina!

jsz25 - ja nie korzystałam z takiej opieki, i niestety nie znam nikogo kto by korzystał :-(
a napisz na czym to polega i o co z tym chodzi?

shamroczek - jedyne co mi do głowy przychodzi to polskie przychodnie, ale tam pewnie ceny będą zbliżone do tego co podałaś....
a w irlandzkich klinikach się niestety nie orientuje :zawstydzona/y:

reklama
cześć dziewczyny,
co tak cicho, ja dziś jestem po wizycie w szpitalu- nie obyło sie bez magicznych rak i centymetra:-) i oczywiście wszystko ok, nast wizyta za m-c.W międzyczasie mam wizytę w EMC - ostatnio wszystko bylo ok wiec mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie,dziewczyny mam pytanie na ile wczesniej wypelnialyscie dok. na maternity?:unsure:

hej

Od razu przepraszam osoby ,którym nie odpisywałam na priv-y
Po prostu ich nie zauważyłam
Ale nadrobiłam to :) jeśli kogoś pominełam to krzyczcie :)
Podaje mój nr.gg .jak któras ma jakieś pytania itd to pisać :) 2117642

jsz ja miałam domin care
Bardzo mi się ten typ opieki podobał.
Zamiast do szpitala,jezdziłam na wizyty do health centre
A najlepsze jest to,że wcześniej wychodzi się ze szpitala,
a potem położna odwiedza was w domku
(mozesz pisac na gg -w razie gdybym znow nie zauwazyła wiadomosci ;) )

Hej Dziewczyny!

Czy znacie może wózek Leebruss Fashion Pushchair 3 in 1???
Widziałam w necie, wygląda ciekawie, niestety znajduję jedynie strony uk, a wolałabym przed zakupem zobaczyć go na żywo:-)
Może któraś z Was widziała ten wózek gdzieś w naszym city???
Bardzo jestem ciekawa czy można go tu w Dublinie znaleźć...

eBay.ie: Leebruss Fashion Pushchair 3 in 1 Travel System Black (item 200319832488 end time 11-Jul-09 11:09:09 BST)
;-)dla ułatwienia

ruda86 dzięki za info:-)!
Pozdrawiam

Hej kobitki!
Ciezko tak sie wstrzelic w znane juz sobie grono od dawna :zawstydzona/y: No ale sprobuje....
Dopiero pare dni temu znalazlam to Forum (wczesniej paletalam sie w poszukiwaniu odpowiedniego...) ,szczerze Wam powiem,ze ciezko na niektorych sie odnalezc..Porozgladam sie tu troszke,ok?
Acha, mamusia ma 28lat a mlodzieniec troche ponad 9miechow i zaczyna zauwazac inne jednostki ludzkie- te mniejsze i bardziej krzykliwe!Zaczynamy poszukiwania jakiegos kumpla albo dziewuszki do wymiany usciskow (-nie wiadomo,co im przyjdzie o glowki :confused:)

Bede zagladac:-) See u.

wiesienka - ja swoje dokumenty wypełniałam będąc w 5 czy 6 miesiącu ciąży, nie pamiętam dokładnie :zawstydzona/y: a odeszłam na maternity na 2 tyg przed "planowanym porodem" ;-):-)

jsz - niestety nie znam tego wózka, pierwszy raz go widzę na oczka :-(

azabelka - witam :-):-) ja też błądziłam zanim znalazłam to forum, a najzabawniejsze było to że najpierw znalazłam polskie majówki, a dopiero potem dublińczyków ;-)
twój synuś jest ciutkę za duży dla mojego (bo mój na razie to całe spacerki przesypia w wózku :baffled:), ale myślę że za kilka miesięcy mogą razem hasać po placu zabaw :cool2:

Witam,
mam pytanie czy któraś z Was była w Dublinie u polskiego dentysty, jeżeli tak to jakiego polecacie i gdzie( jakieś namiary, cennik).
Będę bardzo wdzięczna za informacje

Witam mamusie z Dublina.Pytanie do was troche nietypowe.Czy odwiedzilyscie juz Ikea? Chcialabym sie wybrac w ta niedziele i zastanwiam sie czy wciaz jeszcze jest duzoo ludzi, bo na otwarciu pewie tlumy byly..??

Witam mamusie z Dublina.Pytanie do was troche nietypowe.Czy odwiedzilyscie juz Ikea? Chcialabym sie wybrac w ta niedziele i zastanwiam sie czy wciaz jeszcze jest duzoo ludzi, bo na otwarciu pewie tlumy byly..??

Też jeszcze nie byłam, czekam aż minie pierwsze natarcie;-)

reklama
No wlasnie..az sie boje heheh.Ostatnio u nas w Ennis byla wyprzeda mebli.Jeeej tylu ludzi nie widzilam.Siedzieli na kanapach , stali przytuleni do szaf i krzyczeli to moje!!!!

Do góry