reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Dublina!

reklama
Ja wpakowałam sie na takie tłumy w Belfascie..szok!!!Nawet w restauracji na sztućce trzeba bylo czekac,bo nie nadążali podawać czystych.Nigdy wiecej!!Chociaz jestem uzależniona os pierdołkow z tego sklepu poczekam az szal minie:-)

Minal tydzien i juz jest tam troszke lepiej.
Pojechalismy w sobote (tydzien po otwarciu) rano okolo 11-stej i nawet jeszcze udalo sie zaparkowac. Posiedzielismy w aucie 10 minut, zeby sprawdzic jak szybko wolne miejsca parkingowe znikna i poszly w kilka minut :-). Szalenstwo, ludzie parkowali przy ogrodzeniu i gdzie sie da. W srodku tlumy, w restauracji nie bylo wolnych miejsc siedzacych (o 11:30 rano!!!!).

A w srodku tez masakra, najgorszy dzial dzieciecy, setki wozkow!! Nikt nie pomyslal zeby dziecko zabrac do nosidelka czy cos, kazdy sie przepychal, mamuski syczaly na siebie, bo sie blokowaly nawzajem :-D.
Mnie szlag trafil po pol godzinie jako ze jestem w 9-tym miesiacu ciazy nie wytrzymalam tego. Uznalismy, ze nic nie kupujemy, przyjedziemy w srodku tygodnia i wtedy na spokojnie sie wszystko zalatwi.
A wracajac juz na parking, jakis dziadzius czatowal w samochodzie i bardzo sie ucieszyl, ze juz wyjezdzamy i zpredkoscia swietlna zajal miejsce parkingowe po nas :-D
Cyrk na kiju!
Troche jeszcze potrwa zanim to szalenstwo minie, ale naprawde bardzo sie ciesze, ze IKEA jest. Nareszcie Dublin zyskal w moich oczach :-)

Witam wszystkich!!!

Jestem mamusia juz dwuletniej Amelci :))) Mieszkamy w Dublin 9
W Irlandii jestem juz ponad 3 lata chetnie sie do Was przylacze.

Troszke was poczytalam! :tak:
Pozdrawiam serdecznie!!!! i sle wszystkim buziaki :cool2:

zapomnialam dopisac, ze mieszkam niedaleko IKEA :))) i polecam zakupy w srodku tygodnia dopoludnia !!! :tak: swietna sprawa. O tych porach nie ma prawie samochodow a przy okazji zapraszam na kawke!:happy2:
Bylam jakis czas temu i bardzo mnie to cieszy, ze wkacu! ja otworzyli :-)

Żabko ja bardzo chętnie do Ciebie wpadne ;-)

Załączniki

• I47np1.png
    I47np1.png
    4,7 KB · Wyświetleń: 43
  • 6Bhtp11111.png
    6Bhtp11111.png
    4,7 KB · Wyświetleń: 38
Barmanka
Ja nie korzystalam, ale moja znajoma radzila sie w tych sprawach.Nie chce cie wprowadzic w blad, ale wydaje mi sie, ze ona chodzila do mprzychodni na jakies spotkania.Zapytaj swojego Gp Dowiem sie i dam z nac w tygodniu
pozdrawiam

reklama
Do góry