reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Dublina!

reklama
ha ha dobre :-D

W sumie jestem w 6 miesiacu, maly juz dobrze slyszy, to moge mu puszczac. Probowalam z muzyka powazna dla bobaskow, ale nie daje rady za dlugo tego slychac. Podobno ma uspokajac, amnie drazni. Najlepiej mnie uspokaja Rammstein.:-D hi hi

mój szpital to National Maternity Hospital, a twój?

Hej dziewczyny! Tez rodze na Holles Street, poki co mam za soba podstawowe badania tam, ale moze znacie kogos lub same juz tam rodziliscie? Interesują mnie ogolnie jakies opisy i tym podobne ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny! Tez rodze na Holles Street, poki co mam za soba podstawowe badania tam, ale moze znacie kogos lub same juz tam rodziliscie? Interesują mnie ogolnie jakies opisy i tym podobne ;-)
no ja mam koleżankę która tam rodziła, ale to było ponad 3 lata temu :sorry: więc pewno info ma hmmm nieświeże...;-)
a na kiedy ty masz termin?
mój to 17-19 maj (w zależności czy patrzeć na OM czy też na scan :-))

Mam termin dopiero na koniec sierpnia 24-28 (kazdy lekarz podaje inna date z uporem maniaków :-))

Wiec kochana, jesli bedziesz miala czas po porodzie i malenstwo da Ci chwilke, to z przyjemnoscia poczytamy Twoje przezycia z porodu :tak::tak::tak:

A ja szczegolnie:-)

Hello :-)

Jaka cisza na forum...
Pewnie wszystkie mamusie na spacerkach z pociechami, tymi w wózkach i tymi w brzuszkach;-). Popieram, niebo nad Dublinem się rozchmurzyło, warto korzystać z tych ograniczonych promieni słonecznych:-).
Zatem miłego dnia!

Tak, trzeba łyknac witaminy D, poki jeszcze mozna.

Moja sasiadka wystawila swoja 4-tygodniowa coreczke do ogrodka na pol godziny, bez czapeczki, w samych spioszkach, zeby sie mala naslonecznila :szok: o zgrozo!
Ja wiem wiem, oni maja inne geny i tak dalej, ale ciarki mnie przeszly..

reklama
ha ha dobre :-D

Hej
Ja juz niedlugo tam rodze. Mam nadzieje, ze raczej szybciej niz pozniej:-) Potem moge ci opisac co i jak:-)

Do góry