Hej dziewczyny!
Aneta76 z tego co wiem, to na Printing Office St. jest sklep tam maja ubrania do roznych szkół. U mojej Wiki można zamówić w szkole, może u Was też, zapytaj powinni dla Was zamówić.
Goldenka, Paula ma juz ponad 8 miesiecy i moze na noc potrzebuje juz kaszki z lyzeczki nie butelke, jedzonko treściwsze i na dłużej zapełnia brzuszek. Nie piszesz czy w ciagu dnia spi i ile, moze wysypia sie w ciagu dnia? Inny problem to niestety zabki, podawaj jej na noc paracetamol, albo nurofen dla dzieci, moze powoli ida jej nastepne zabki i ja bola dziasla. Mojej najbardziej pomagała maść z polski SACHOL tylko ten dla doroslych, przynosil jej wieksza ulge. Olivii tez sie pozno zaczely wyzynac zeby i przezywalismy horror, bo ani spac, ani jesc, do tego temperatura i biegunki, pic tez nie chciala. Ale dalismy jakos rade sobie z nią.
Napisz czy jest juz ciutke lepiej czy nie. Jesli chcesz a nie ostrasza Cie, ze ten zel mam otwarty to mozemy sie jakos umowic i Ci go dam zanim np. ktos podesle Ci z Polski, moze podziala i pomoze.
A u nas od jutra ruszamy z malowaniem nowej chaty, oj bedzie sie dzialo.
Pozdrawiam