reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

Marzena z tego co słyszałam to nie powinnaś miec z tym problemu.
JA oddałam też raz bluzę akurat nie w Next ale w sklepie odzieżowym,musiałam podać jedynie powód,podpisać się im na specjalnym druczku,no i oczywiście dowód zakupu :)
Jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedzieć :-)
Pozdrawaim

reklama
Hej dziewczyny :)

Coś mi się zdaję że nasze forum umiera :( nie pamiętam by wcześniej było tu tak pusto :(

Dziewczyny zapracowane,nie mają czasu tu zaglądać.

Anetka a Ty gdzie pracujesz i co się stało że się skusiłaś :) podziwiam z trójką dzieciaczków to nie lada wyzwanie, ja szczerze to nie wiem czy bym dała rade ,cały etat w domciu a potem jeszcze do pracy.Ale Davidek też jeszcze troszkę podrośnie i zapisze obu do przedszkola i wtedy bę de na poważnie myśleć o podjęciu jakieś pracy .

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko

Hej Izusia
ja pracuję razem z Martusia, nie jest łatwo zmęczenie robi swoje i faktycznie dwa etety jeden w domu drugi w pracy, nie pamietam kiedy byłam tak zmęczona ale cóż,mam swoje lata i trzeba wreszcie zacząc zarabiac na emeryture:)Mały oddawany jest do niani na dwie godziny bo z moim sie zakleszczamy zmianowo no i prawdę mówiąc widzimy sie tylko w weekendy,ale za to mozna zatęsknić.Narazie jestem ppaskudnie przeziębiona czuję że mi spadło na okrzela normalnie się duszę , wiec poszłam dzis do przychodni a oni mi..paracetamol więc ja im ze paracetamol to ja dwa tygodnie biore i jest coraz gorzej, więc kazali dalej.Szlak mnie mało nie trafił ale co zrobić.Faktycznie pusto na forum :((

No cóż my dalej na walizkach i czekamy kiedy się możemy przeprowadzić. Okazało się, że nie działa ogdzewanie a wiecie jak to jest u Anglików, mają czas. Dzisiaj miał ktoś być, bo sie okazalo, ze to elektryka siadla przy piecu i dupa do tej pory nikogo nie bylo. Zaczyna sie fajnie, zobaczymy jak bedzie pozniej. Chatke sobie sami odswiezylismy, z landlordem poszlismy na uklad.
Jezu teraz jak mamy 3 dzieciakow to nie wiem w co mam rece wsadzic. Oli mi rece z klawiatury zabiera nie daje mi usiasc o kompa, mala zgaga :-) No i w nocy cos niespokojna jest, bo sie budzi nad ranem i nie moze zasnac a ja juz chodze jak neptyk.

Pozdrawiam Was serdecznie i wiosennie.

Hej :)

Chora jestem , uff okropnie mi zatoki zawiało, do tego jeszcze gardełko i powoli zaczynam pokaszliwać więc pewnie będę miała ful zestaw :( czuję się beznadziejnie.

A tu jeszcze szukanie nowego domku,jak przeglądaliśmy na stronach internetowych to tyle ogłoszeń a potem jak się pojedzie do agencji to się okazuje że nic nie mają :(

Dzisiaj jesteśmy umówieni żeby jeden domek obejrzeć,aż mi się śniło to w nocy tak znowu to przezywam .

Dziewczyny pozdrówka ,może się jeszcze dzisiaj odezwę.

Izusia ja też chora na maxa-gardło, zatoki, gorączka a mała na szczęście tylko katar ma :-(. Dalej próbuje Paule przestawic na późniejsze zasypianie ale nic z tego jak narazie. w nocy 3 butelki mleka bo taka głodna:szok: byliśmy na bilansie 9 miesięczniaka i Health Visitor powiedziała że mam podawac małej wode albo herbatke ale nie mleko-niestety po tygodniu stwierdziłam że nie ma sensu bo mała płacze z głodu w nocy i budzi sie częściej niż przy mleku. Padam już z niewyspania:-( ale na pocieszenie mała zaczęła wołac mama mama i to mi odrazu energii dodaje. No i doczekaliśmy się 3 ząbka tyle tylko że to nie górna lewa jedynka a DWÓJKA:szok: nie wiem czy to dobrze czy źle.
Czytałam że chcecie zmienic dom-a ten na Adwick to z agencji?? bo my myślimy żeby może w ten teren uderzyc bo Bolton troche daleko jednak :tak:

A tak z innej beczki - jeśli znacie kogoś kto chciałby kupic sterylizator mikrofalowy z Aventa to mam za 10 funtów, nosidełko takie na szelkach też za 10 funtów, Krzesełko uczydełko z fisher price za 25funtów i ciuszki dla dziewczynki od 0 do 9 miesiecy-cena do uzgodnienia. Zdjęcia moge podesłac na maila. a skontaktowac można sie ze mną pod numerem gg 1830825 lub e-mail dobi21@interia.pl

Pozdrawiam Wszystkie Mamusie i mam nadzieje że nasze forum nabierze na nowo życia:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Goldenko dom jest od landlorda bardzo w porządku gościu,zawsze wszystko załatwione na czas.
Domek jest naprawde fajny tyle że my szukamy czegoś bliżej centrum,dzielnica bardzo spokojna . My płaciliśmy 520 za miesiąc ale może dałoby się z nim ugadać,aha no i jest w pełni umeblowany od mikrofalówki po telewizor :)

Do góry