reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Witam wszystkich
mama123 bliziutko mnie mieszkasz to musimy na jakas kawke sie umowic;)zusia1981 za wózek i dzieci do 4 roku zycia nic nie płacisz :-)
Niezaciekawa pogoda ciagle jest zimno brrr chciała bym juz troche słoneczka :tak:
pozdrawiam cieplutko:-)

reklama
hejka
iza z collegem wyszła du.. a bo niema miejsc, dopiero na July..:-( ja kasy na to tez nie mam ale jak bierzecie working tax to masz znizke lub nic nie placisz..:-D;-)
malaya, znam ta szkołe, córka chciała tam pojsc bo kolezanka jej idzie, ale od nas to za daleko niestety.. Moja pojdzie do Hungerhill prawdopodobnie, w okolicy mamy tez Danum, ale nie jest to za dobra szkoła..
Kurde u nas duopwato sorry za podły nastrój, :wściekła/y:ale szlag mnie trafia na ta słuzbe zdrowia,:szok: moj czeka na zabieg przepukliny, cały czas mu odwlekaja, teraz wymyslili za ma cisnienie za duze, a juz 3msc do pracy nie chodzi na zwolnieiu jest.. z czego tu zyc.. masakra.. ale ich to nie obchodzi ze pracowac nie moze bo tam dzwiga a go boli...:wściekła/y:
ech..
miłego dzionka;-)

czesc dziewczyny ale psia pogoda:no:
malaya sprawdzałam te numery domow na wheatley jedna jest na ulicy cranbrook 07973535786 nastepna kolo kings road 07863192837 inne to przez agencje 247, YOUR MOVE,NORTHWOOD czy jakos tak i tylko tyle mam nadzieje, ze pomogło to w czym Tobie a i nigdzie nie było ceny;-)
pozdrawiam :-)

Witam :)
Byliśmy wczoraj u znajomych ,i rozmawialiśmy o college i okazało się że on nie kosztuje tyle ile myśleliśmy,przeglądałam ich stronke i tam z moim wyczytaliśmy że kosztują 4000f ale to musiało chyba chodzić o semestr za studia:sorry2:.

Malaya i jak byłaś wczoraj?? przyglądałam się dziewczynom by móc potem Cię skojarzyć .:-)

Mama 288 na wczorajszych zajęciach mój mlodszy David dał w kość zawziął się że nie będzie spać i teraz ja musiałam go zabrać na górę,jeden raz jest lepiej drugi gorzej;-).

Dostałam zaproszenie na ESOS więc od poniedziałku zaczynam :tak::tak::tak: tak bardzo się ciesze ,może w końcu naucze się poprawnie mówić po angielsku,eh choć troszeczkę.

Pozdrawiam Was dziewczynki serdecznie, zapowiada się dzisiaj piekna pogoda.

Hej dziewczeta.:)
Izusia1981 a co to jest te ESOS??
Pogoda piękna-wreszcie.!!Nie musze wkoncu grzać dziś w mieszkaniu na 5-piątke, zaoszczedze coś na rachunkach haha.
A co do Women Centre to bardzo załuje ze nie poszłam na ten kurs higieny ,ale teraz to juz za pozno.. ale mam nadzieje ze ten kurs angielskiego niebawem sie zacznie :)
pozdrawiam

Marzena to jest właśnie ten kurs językowy w WOmen center :-):-)
Pisało że ilość miejsc jest ograniczona, także jeśli nie jesteś zapisana do Women Center jako oczekująca na ten kurs to podjeć sobie tam w godzinach porannych i pogadaj z panią Anią która zajmuje się tymi sprawami.

tzn sie ja juz tam byłam i zapisalam zuzie moja do tego żłobka i zostawilam tam aplikacje na kurs ale na środy i zadnego zaproszenia nie dostałam :(... to chyba kurcze sie nie kwalifikuje?... kurcze mac!!myslalam ze to dopiero na konciec lutego i temu nie szłam sie dowiedziec znów... wrrrrrrrrrr ale jestem zła .

Najlepiej bedzie jak przejdziesz się tam osobiście ,pewnie będzie obąwiązywać zasada kto pierwszy ten lepszy :-):-)
Spróbować nic Ci nie szkodzi,powodzenia:-)

reklama
Dobry Wieczór Mamusiom :-)

Izusia nie bylo mnie w czwartek w WC, nie dalam rady. Dostalam zlecenie i myslalam, ze we srode wieczorem uda mi sie jes skonczyc, ale w glowie brak pomyslow i dopiero w czwartek rano udalomi sie skonczyc.
To zaproszenie Esos dostalas w WC?
Kurs angielskiego w koledzu z tego co pamietam ja patrzylam kosztuje ok. 220 funtow za semestr czyli wychodzi, ze za pol roku.

Dzoana Dzieki za numery zapisalam, jutro dzwonie.

Marta my wybralismy Hall Cross, chociaz tez nie mamy do tej szkoly najblizej, dlatego, ze jest poprostu jedna z najlepszych. Kolezanka mnie namawiala na Danum, ale jakos nie bylam przekonana. Wika moja dojezdza do szkoly 2 autobusami.

Pozdrawiam Was

Do góry