reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

hejka
Ja tez dostałam list z WC, ale z wiadomoscia ze zostałam wpisana na liste oczekujacych, jest duzo chetnych bardzo, zaproponowali mi za to w pon. jakies grupy dyskusyjne po angielsku, ale ja nie mam jak isc, dorabiam sobie ostatnio troche..
marzena072 jak nie jestes zapisana raczej na liste oczekujacych cie wpisza..
malaya no ja nie bardzo chcciałam by wlasnie dojezdzała moja córcia, boje sie ja puszczac tak daleko..;-)
pozdrawiam milego wekendu zycze:tak:

reklama
Marta0811 też się bałam na początku i jeździłam z nią do szkoły. Oli zabierałyśmy ze soba. Jezdzilam z nia do listopada a potem okazalo sie, ze ine dziewczynki z jej szkoly jezdza w tym samym kierunku i uslyszalam, ze to obciach jak mama do szkoly odwozi i jak przyjezdza.

Witam dziewczyny :-)
Pogoda jest śliczna dzisiaj,wsam raz na spacerek :-D:-D:-D
Tydzień mi minął dziewczyny bardzo szybko no i nawet bardzo ciekawie miałam w pracy,wy to o tym WC gadacie a ja się zastanawiam gdzie to jest??czy to WC jest nie daleko Reveniu??nie moge skojażyć :-):-):-)
Miłego dnia wam życzę :-D:-D:-D

Ssabrinaa, na te ich odległości to można powiedzieć, ze jest nie daleko :-) To jest obok Wilkinsona w centrum, taki na fioletowo zrobiony budynek i opisy, napisy to sa YWCA bardziej niz samo WC. To jest pare metrow od Jobcentre.

hejka
Dziewczyny jak chce któras sobie dorobic to piszcie do mnie, praca od 14-22 w Thorne, przy maszynie pakowanie.
milego dzionka pozdrawiam:tak:

hej Marta tez jestem zainteresowana . prosze o wiecej ino ,w jakie dni ?ile dni w tyg,czy jest mozliwosc pracy troszke krotszej tzn np od 14-20?

Hejka
Praca jest w sumie na tel. jak jest robota dzwonia, na ten msc ma byc.. Szift od 14-do 22 krocej sie ni da, sa tez nocki i dniówki, ale na popoludnie narazie potrzebuja. Pakuje sie plastiki rozne, obrabia sie i pakuje.
pzdr

Hejka wszytskim jestem nowa i niewiem co sie dzieje ale moze uda mi sie doloczyc do grona.A wiec troche o mnie od 3 tyg.mieszkam w Doncaster jestem mama 4 latka i wychowuje go sama.Weszlam tu poniewaz potrzebuje pomocy bo nie znam miasta szukam jakies mamy ktora ma troszke czasu i by mi pomogla sie odnalezc w tym wielkim miescie:)Pozdrawiam wszystkich serdecznie i bede wdzieczna za jaka kolwiek odpowiedz

reklama
Hej Kasiutka witam serdecznie, w sumie ja tez tu od niedawna goszcze ,ale ogolnie powiem ze mozna sie od dziewczyn duzo rzeczy dowiedziec:) Fajne forum.poczytaj sobie wstecz,moze troszke ogarniesz ;)
Miasto moim zdaniem nie jest takie wielkie jak mi sie wydawalo na poczatku.
A gdzie mieszkasz??w jakiej czesci Doncaster??co potrzebujesz wiedziec napewno ktoras z nas Ci pomoze.

Marta szkoda ze ta praca do 22 bo moj chodzi na 21 wiec nie da rady nie ma z kim małej niestety zostawic..a praca by sie przydała.. ,a moze ktoras z was wie o jakims part time??w godzinnach porannych??
pozdrowka i dobranoc dziewczyny

Do góry