reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Mieszkam na Hextorpe od 5 stycznia, mozna powiedziec, ze wrocilam na stare smieci.
Jedynie co mi sie podoba to ze mam blisko do parku :-), sklep jest jakis, nawet z polska zywnoscia. A czy spokojna dzielnica...na szczescie nie bylam jeszcze swiadkiem jakis przestepstw i mam nadzieje, ze tak zostanie :-)

reklama
pewnie chodzi o sklep sing bros cos tam ,nie pamietam??co pakistanczyk sprzedaje??a nie wiesz czy pracuje tam jakas polka lub polak?? słyszałam o tej dzielnicy ze podpalenia,włamania...wrr strach troszke a bd musiała tam troche zagoscic...

Hej Dziewczyny :)

Witam po parodniowej przerwie i witam w gronie nową mamusię :)

Aska0901 tu masz telefon do prywatnego landlorda ma na imię Faruch 07977759907. Wiesz może coś więcej na temat tej chaty na Wheatley?

Marzena072 jak szukalismy z moim jakis czas temu chaty bylismy w agencji nieruchomosci MOSS, ja bylam wtedy jeszcze w ciąży, byla fajna chata na Hexthorpe, ale pani z agencji nam powiedziala, ze to nie jest dobra miejscowka dla rodziny z dziecmi. No i generalnie niezbyt dobre opinie słyszałam o tej dzielnicy, ale nie mieszkam tam i nie mam pojęcia jak jest rzeczywiście.

Marta widzisz to Ty wiesz wiecej niz ja :-) Nam nic nie mówią o tym angielskim, cholercia ale i tak zamierzam chodzic co czwartek, bo ciekawych rzeczy się można dowiedzieć.

MALAYA a czy Ty byłaś dzisiaj na tych zajęciach??? Ja byłam ,dzieciaczki były grzeczne i ogólnie było bardzo fajnie :-)

Aśka ja też postaram sie przesłać Ci numer landlaorda jak go znajde bo gdzieś zapodziałam,pamiętam że miał parę wolnych chat może akurat.

Mama 288 mam nadzieję że Ty również będziesz na następnych zajęciach
w czwartek :-)

SSabrina to bardzo przykre co Cię spotkało,rozumiem po części co czujesz .
Będę trzymała kciuki za Ciebie i przyszłe maleństwo.

Izusia byłam dzisiaj, spóźniłam się na zajęcia i siadłam koło Małgosi, tej która tłumaczyła dzisiaj. W następny czwartek musimy mieć jakiś znak rozpoznawczy. :cool2:

malaya dzieki za numer ja nie wiem nic na temat tej chaty powiedzial ze ma fajna na wheatley ale ja mu podziekowalam bo kolezanke interesuje tylko balby

Aska0901 rozmawialam dzisiaj z tym landlordem do ktorego numer Ci dalam wczoraj i on ma chate 3-pokojowa ale na Bentley zaraz za mostem, za Collegem.

Jesu jaka pogoda dzisiaj, nic tylko spac.

hejka
Ale pustki, wekend z rodzinka..:tak:;-)
Ja tez słyszałm nie miłe opinie o hextrope, my mieszkamy na Wheatley i tu spokój i cisza:tak: Malaya pytasz o ten domek planujac jakas zmiane..? Zapraszam w moje okolice:tak::-D
mama123 witaj na forum:tak:
pozdrawiam i miłego wieczorku zycze:-)

No właśnie tak sobie coś myślimy, bo rachunki nas tutaj zeżrą. Mieszkaliśmy na Wheatley i najlepiej nam się tam mieszkało.
Dlatego pomalutku będziemy się za czymś oglądać. Strasznie cierpię z tego powodu, że mieszkamy na Balby wogóle mi się tu nie podoba, chociaż sam dom nie jest taki zły. Czysty, po remoncie, ale nie czuję się tu dobrze. Nie ma gdzie pójść na spacer, niby można do parku który jest bliżej centrum ale nie dojdę tam bocznymi uliczkami tylko muszę iść ruchliwą, śmierdzącą ulicą. Na Wheatley boczkiem, boczkiem i spacerkiem bylam albo na Thorne Road, tam na tym polu, albo na Sandall Park. Więc dla nas byłoby super się tam wrócić.

reklama
Hej dziewczyny :-):-)
Dzisiaj miałam ciekawy i awet zabawny dzień,byłam na skromnym weselu znajomych,ubawiłam i uśmiałamsię po pachy:-D:-D:-D:-D
malaya rozumiem Twój sentyment do Wheatley ja to tutaj mieszkam od momentu kiedy przyjechałam do UK i nie chciałabym tego zmieniać.Mam wszędzie blisko z czego jestem zadowolona.:tak::-D:-D:-D
A jak wam mija sobotni dzionek dziewczyny ??:-D:-D:-D

Do góry